Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sindicatele din Educatie cer lamuriri Guvernului, dupa ce profesorii din mai multe judete au fost chemati la scoala

Antena3 Antena3,
Sindicatele din Educatie cer lamuriri Guvernului, dupa ce profesorii din mai multe judete au fost chemati la scoala

Un sindicat din Educatie cere Guvernului sa vina cu clarificari, dupa ce mai multe inspectorate scolare, dar si directori de scoala, au chemat profesorii si personalul auxiliar la munca, in ciuda suspendarii cursurilor ca masura preventiva pentru raspandirea coronavirusului. continuă pe Antena3

Mercantilism: Sindicatele din sanatate cer sporuri intre 55% si 85% pentru personalul ce trateaza pacientii cu coronavirus

Sindicatele din sanatate i-au adresat ministrului Sanatatii un document in care cer sporuri intre 55% si 85% din salariu si pentru personalul de specialitate medico-sanitar si auxiliar sanitar ce trateaza pacientii cu coronavirus, invocand prevederile legale referitoare la personalul care participa efectiv la limitarea unor epidemii deosebit de grave.

Sindicalistii din Sanatate cer sporuri pana la 85% pentru personalul care trateaza pacientii cu coronaviurs

Reprezentantii sindicatelor din Sanatate cer sporuri intre 55% si 85% pentru angajatii de specialitate care trateaza pacientii cu coronavirus.

Ismail, cel mai longeviv primar din Romania. Cum arata comuna dupa 38 de ani in functie

De aproape 38 de ani, in Romania, exista un primar ales pe viata, mai exact in judetul Dambovita, la vreo 7 kilometri de Targoviste, in comuna Doicesti. Prima data cand s-a urcat pe scaunul de primar al comunei a fost inainte de decembrie 1989, mai exact in 1982, pe vremea cand Nicolae Ceausescu erapreaiubitul conducator, .

Coronavirus in Romania: Sindicatele cer sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati

Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, cere acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Un document in care se solicita acordarea de astfel de sporuri i-a fost transmis marti ministrului Sanatatii, Victor Costache.

Patronii IMM din Romania cer modificarea Codului muncii, pentru a preveni raspandirea coronavirusului COVID 19

Patronii de firme mici si mijlocii din Romania reuniti in Consiliul National al IMM-urilor solicita luni statului sa modifice Codul muncii pentru a flexibiliza mai mult procedurile care permit lucrul de acasa si munca temporara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )