Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sindicatele din Sanatate continua lupta cu Guvernul anesteziat

România Liberă România Liberă,
Sindicatele din Sanatate continua lupta cu Guvernul anesteziat

Salariatii din serviciile de ambulanta continua protestul national, in vreme ce sindicalistii de la Sanitas, Federatia Solidaritatea Sanitara si Hipocrat incep demersurile pentru declansarea grevei generale. intre timp, criza guvernamentala risca sa ia amploare, iar in Camera Deputatilor a fost prezentata motiunea simpla PSD dauneaza grav sanatatii. continuă pe România Liberă

Florian Bodog, mesaj pentru salariatii din Sanatate: Nu veti avea de suferit ca urmare a aplicarii legii salarizarii

In urma cu putin timp, dupa ce motiunea simpla a fost respinsa, Florian Bodog a declarat in fata oamenilor ca legea salarizarii nu va afecta sporurile salariatilor din Sanatate. Exista.

Guvernul reactioneaza in urma protestelor din sanatate. Masura fara precedent luata de Executiv

Guvernul incepe sa ia masuri in urma protestelor sindicatelor din sanatate, dupa ce oamenii au iesit in strada sa-si strige nemultumirea. Ministrul de Interne, Carmen Dan a anuntat ca.

CATALONIA CONTINUA LUPTA PENTRU INDEPENDENTA DE SPANIA. Liderul catalan a cerut negocieri cu Madrid pentru solutionarea crizei

Liderul separatist al Spaniei, Carlos Puigdemont, a anuntat in Parlamentul Cataloniei ca va respecta decizia luata de cetateni prin referendumul de independenta din 1 octombrie. Acesta a precizat ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )