Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sindicatele din Sanatate picheteaza, marti, Ministerul Finantelor. Care sunt nemultumirile sindicalistilor

Adevărul Adevărul,
Sindicatele din Sanatate picheteaza, marti, Ministerul Finantelor. Care sunt nemultumirile sindicalistilor

Uniunea Sindicala SANITAS Bucuresti deschide, marti, sirul actiunilor de protest cu pichetarea Ministerului Finantelor Publice. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de reglementarea sporurilor. Pichetarea se desfasoara intre orele 11:00-13:00. continuă pe Adevărul

UPDATE Sindicatele din Sanatate picheteaza, marti, Ministerul Finantelor. Care sunt nemultumirile sindicalistilor. Pintea: Veniturile medicilor nu scad

Uniunea Sindicala SANITAS Bucuresti deschide, marti, sirul actiunilor de protest cu pichetarea Ministerului Finantelor. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de reglementarea sporurilor, care le-ar aduce mai putini bani in buzunare. Pe de alta parte, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea spune ca veniturile medicilor nu vor scadea. Pichetarea se desfasoara intre orele 11:00-13:00.

Federatia Sanitas PICHETEAZA Ministerul Finantelor. Ce NEMULTUMIRI au protestatarii

Federatia Sanitas picheteaza Ministerul Finantelor, marti, de la ora 11:00. Sindicalistii sunt nemultumiti de plafonarea sporurilor la 30% care ar crea sporuri inechitabile in randul personalului din siste.

Sindicatele din industrie vor picheta astazi Ministerul Economiei

Reprezentantii Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industrie picheteaza, astazi, intre orele 11:00-13:00, Ministerul Economiei, pe fondul nemultumirilor fata de Legea 232/2016, care reglementeaza industria de aparare, se arata intr-un comunicat FNSI, citat de Agerpres.

Sindicalistii de la Sanitas au pichetat Ministerul Finantelor Publice, ca prima actiune de protest

Sindicalistii de la Sanitas au pichetat astazi Ministerul Finantelor Publice, fiind prima actiune de protest inainte de mitingul anuntat pentru luna aprilie, informeaza News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )