Libnet.ro
UNICEF

09:00

Singapore anunta un nou obiectiv pentru 2030, care ar oferi destula energie solara pentru a sustine 350.000 de case

Hotnews Hotnews,
 Singapore anunta un nou obiectiv pentru 2030, care ar oferi destula energie solara pentru a sustine 350.000 de case

Singapore are un nou obiectiv in ceea ce priveste energia solara, care presupune producerea unei cantitati de energie suficienta pentru a satisface nevoile anuale pentru aproximativ 350. 000 de camine, pana in 2030, scrie CNA. continuă pe Hotnews

Amenzi uriase pentru cei care fac aceasta greseala, in timp ce isi renoveaza locuinta sau construiesc. Politistii vor fi nemilosi

Incepand de joi, 31 octombrie, persoanele fizice care fac lucrari de constructie sau isi renoveaza locuintele si arunca gunoaiele in spatii neamenajate special risca amenzi de pana la 6. 000 de lei. in plus, vor fi obligate sa ridice deseurile si sa le depoziteze conform prevederilor aflate in vigoare. Persoanele care isi renoveaza locuinta si arunca .

Olga Tokarczuk. Am citit 1200 de pagini ca sa-nteleg daca merita Nobelul. Ghinion pentru tine care citesti doar retele de socializare: merita!

Cum arata un traseu prin opera tradusa in romana a premiantei Nobel 2018, Olga Tokarchuk? De ce-mi amintesc cartile Olgai? Ce aduce nou Olga? Despre ce sunt cartile astea? De ce merita Nobelul? Uite intrebari. Asa ca mi-am raspuns mie si am facut eu ceea ce tu nu faci. Nu citesti tu 1200 de pagini de carte nici ars cu masina de tuns iarba. Am facut-o eu, cu voluptate. Ia de aici, ca sa ai cu ce sa te dai mare la o cafea, la un gratar. Deci, Olga, exclusiv pentru tine, cel care dai scroll!.

Destinatii din lume pentru turistii care vor sa celebreze Halloween-ul prin evenimente inedite Romania, in top

Sarbatoarea de origine celtica Halloween, care are loc in noaptea de 31 octombrie, poate fi celebrata de turisti prin vizitarea unor locuri inspaimantatoare, cu o bogata incarcatura istorica, si prin participarea la festivaluri tematice inedite, care reanima vechi traditii, potrivit Mediafax, care citeaza CountryLiving.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )