Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un singur roman in echipa ideala de la EURO U21

România Liberă România Liberă,
Un singur roman in echipa ideala de la EURO U21

Cu patru goluri marcate in meciurile din Italia si San Marino, atacantul George Puscas a fost inclus. continuă pe România Liberă

Un singur roman in echipa ideala a Campionatului Europen de tineret. Cine e fotbalistul din formatia premiantilor

Nationala de fotbal a Romaniei a fost eliminata in semifinalele Campionatului European de tineret, dar a lasat o impresie frumoasa in Italia.

George Puscas, in echipa ideala de la Europeanul U21

Fotbalistul roman George Puscas a fost inclus de UEFA in echipa ideala a Campionatului European de tineret desfasurat in Italia si San Marino, celelalte 10 posturi fiind ocupate de jucatori ai finalistelor.

Ianis Hagi a primit cadou un bolid de lux dupa Euro U21. Numarul 10 merita o masina de nota zece

Ianis Hagi a primit un cadou din partea celor de la BMW, dupa prestatiile bune de la Euro 2019 U21, competitie la care reprezentativa Romaniei a ajuns pana in semifinale. Compania bavareza, care il sponsorizeaza pe fiul regelui fotbalului romanesc, i-a daruit modelul BMW i8, l-a fotografiat pe Ianis in noua bijuterie si a postat .

UEFA: George Puscas, inclus in echipa ideala de la CE Under 21

UEFA a anuntat echipa ideala de la Campionatul European de tineret, incheiat duminica seara cu victoria Spaniei. George Puscas, atacantul echipei nationale a Romaniei, a fost inclus in aceasta formatie, alaturi de jucatori din Germania si Spania, finalistele competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )