Libnet.ro
UNICEF

11:45

O singura piesa este expusa in Sala Unirii din Alba Iulia

România Liberă România Liberă,
O singura piesa este expusa in Sala Unirii din Alba Iulia

Manuscrisul original al cuvantarii lui Vasile Goldis de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918, probabil. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban a dat cartea de vizita unei persoane care l-a abordat in mod repetat pe traseul catre Sala Unirii din Alba Iulia

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii, cartea sa de vizita, spunandu-i ca vor putea discuta oricand despre ceea ce acesta doreste, dar nu la un moment festiv prilejuit de Ziua Nationala, potrivit Agerpres.

VIDEO Mesaje unioniste, scandate de sute de participanti la Marsul Unirii din Alba Iulia: Basarabia e Romania

Sute de persoane venite din intreaga tara, dar si din Basarabia au plecat duminica dimineata, din gara Alba Iulia, in Marsul Unirii, spre Cetate, locul care in urma cu 101 ani a fost decretata Unirea Transilvaniei cu Romania, transmite Agerpres.

Ludovic Orban face anuntul: Abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca abrogarea recursului compensatoriu este intre masurile urgente din programul de guvernare al PNL. Asta vom face si Asta e.

Marea Neagra, depozit de deseuri toxice. Este cea mai poluata din Europa

Un reportaj BBC arata ca din cauza statelor riverane, Marea Neagra a ajuns cea mai poluata din Europa. Britanicii atrag atentia ca Marea Neagra a ajuns un cos de gunoi pentru statele din Est care deverseaza.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )