Libnet.ro
UNICEF

22:45

Singurul motiv pentru care era necesara aceasta schimbare majora a Instagram

Adevărul Adevărul,
Singurul motiv pentru care era necesara aceasta schimbare majora a Instagram

Instagram, poate cel mai interesant serviciu de social media din ultimii ani, a eliminat singura caracteristica enervanta, dar iconica, si iti permite sa incarci poze asa cum vrei tu. continuă pe Adevărul

Am testat incarcarea wireless si exista un singur mare motiv pentru care o vei vrea

Samsung este una dintre companiile care investeste mult in incarcarea wireless pe telefoanele sale. Asta in timp ce OnePlus a spus ca este, aproape, inutila pentru utilizatori. Am testat aceasta tehnologie si am vazut daca merita sau nu. Pana in ultimele luniincarcarea wireless era un subiect de la categoria ca alte noutati avem si ). [] Am testat incarcarea wireless si exista un singur mare motiv pentru care o vei vrea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Motivul simplu pentru care Facebook iti va inchide contul

De cate ori nu ni s-a intamplat ca textele proprii sau un video lucrat luni la rand sa fie preluat de o publicatie sau un blog care nu da sursa? Facebook vrea sa opreasca pirateria online si se va implica.

Bihor: Continua protestele la mina Baita. Oamenii vor sa discute cu ministrul Economiei despre motivele pentru care mina nu primeste licenta de exploatare

Continua protestele de amploare la mina Baita din judetul Bihor. Numarul minerilor care s-au blocat in subteran a trecut de 50, iar alti 79 sunt in greva generala la suprafata, informeaza B1 TV. Oamenii cer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )