Libnet.ro
UNICEF

12:45

Singurul oras din Romania, aflat pe lista celor 100 de orase verzi ale lumii

Antena3 Antena3,
Singurul oras din Romania, aflat pe lista celor 100 de orase verzi ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform. continuă pe Antena3

Intre un sfert si o treime dintre cei mai titrati analisti financiari din Romania vad un curs euro de 5 lei spre finalul anului (sondaj)

Indecizia politica de la cel mai inalt nivel, schimbarile dese de premieri si de ministri, protestele de strada care amplifica si ele zgomotul politic si interminabilele scandaluri din Romania ne fac pe fiecare dintre noi sa ne intrebam oare ce va urma si ce ne mai asteapta. Daca la oamenii simpli aceste intrebari sunt mai mult retorice, in cazul companiilor care ruleaza banii clientilor in schimbul unor randamente cat mai bune, acest zgomot politic se traduce in miscari ample de bani, care misca nivelul cursului euro si uneori, directia economiei. Indicatorul privind evolutia mediului de afaceri este negativ. A fost la un nivel catastrofal in decembrie, era la minimul ultimilor 3 ani. Decembrie a fost luna in care incertitudinea a fost maxima. Noi, ca administratori de fonduri nu stiam ce sa facem cu banii clientilor: sa vindem? Sa cumparam? Nu stiam ce ne asteapta in fiscalitate, venea un nou Guvern si nu stiam ce intentii are. In ianuarie lucrurile s-au mai clarificat putin, in sensul ca macar aveai un Guvern, iar incertitudinea a mai scazut, a explicat vineri la un seminar organizat de Finmedia, Mihai Purcarea, unul din directorii CFA Romania si CEO al BRD Assett Management.

Numarul tinerilor din Romania cu varsta intre 15 si 29 de ani a scazut cu 28% in 2016 fata de 2008. Majoritatea a ales sa emigreze

Numarul tinerilor din Romania cu varsta cuprinsa intre 15 si 29 de ani a scazut cu aproape 28% intre 2008 si 2016, potrivit datelor statistice publicate de Eurostat, iar principalele motive sunt legate de scaderea natalitatii si emigratia din ce in ce.

Cinci vietnamezi, care voiau sa fuga din Romania, ascunsi printre pachetele de marfa ale unui TIR

Cinci vietnamezi au fost gasiti de politisti la Nadlac, printre pachetele de marfa ale unui TIR. Acestia voiau sa fuga pe ascuns din Romania. Cu TIR-ul respectiv erau transportate granule de plastic.

Un oras din Italia vinde sute de case la pretul de 1 euro. Singura conditie pusa cumparatorilor

Un orasel din regiunea Barbagia, aflat pe insula Sardinia, vinde sute de case abandonate, la un pret simbolic de doar 1 euro. Ollolai risca sa se transforme intr-un oras-fantoma, dupa ce populatia a.

Lista celor mai importante drumuri judetene din Iasi care vor fi modernizate in acest an

Judetul Iasi are unul dintre cele mai mari bugete aprobate in ultimii ani, respectiv 950 de milioane de lei. Mare parte din suma reprezinta fonduri europene atrase pentru diferite proiecte de finantare.

Dinamo rateaza calificarea in play-off. Lista celor 6 echipe care continua lupta pentru titlu

Dezastru pentru dinamovisti! Trupa din Stefan cel Mare a ratat calificarea in play-off-ul Ligii 1 dupa ce a pierdut in ultima etapa a sezonului regulat, 0-2 la Giurgiu cu Astra. Dinamo termina astfel sezonul.

Judetele cu scoli inchise din cauza vremii. Lista actualizata

Potrivit informatiilor furnizate de inspectoratele scolare judetene/Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), miercuri, 28 februarie, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile.

Drumuri si autostrazi din Romania pe care sa le ocolesti pe timp de ninsoare

Pentru ca ninsoarea s-a asternut peste Romania la final de februarie si pare sa tina cateva zile am facut un clasament al drumurilor care sunt mai mereu cu probleme pe timp de iarna, fie se inchid de tot, fie se circula cu viteza redusa. Pe langa.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

Surse: Unul dintre cei mai cautati oameni de afaceri din Romania tocmai s-a predat in Italia! Anunt de ultim moment

Omul de afaceri Ioan Bene, condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru dare de mita, s-ar fi predat autoritatilor, in Italia, potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, citate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )