Libnet.ro
UNICEF

17:45

Singurul oras din Romania care rivalizeaza cu destinatii de vacanta precum Barcelona, Nancy, Viena sau Budapesta

Antena3 Antena3,
Singurul oras din Romania care rivalizeaza cu destinatii de vacanta precum Barcelona, Nancy, Viena sau Budapesta

Oradea renaste dupa un amplu program de refacere a tezaurului architectural si de investitii masive in dezvoltarea si crearea de facilitati pentru oradeni si turisti, scriebusinessmagazin. ro. Inclusa in reteaua. continuă pe Antena3

O plaja din Romania, in topul celor mai frumoase din lume

O singura plaja din Romania si-a facut loc intr-un top alaturi de cele mai exclusiviste portiuni de litoral din lume, scrie libertatea. ro. Alaturi de destinatii din Seychelles, Australia, Cook.

Elena Udrea, suparata pe justitia din Romania: E muma pentru straini si ciuma pentru romani!

Elena Udrea a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care critica justitia din Romania, despre care spune ca e muma pentru straini si ciuma pentru.

Influenta Brexit asupra preturilor alimentelor din Romania nu poate fi estimata in prezent

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, sustine ca nu poate fi estimata in acest moment influenta Brexit asupra preturilor produselor agroalimentare din Romania, deoarece este prima data cand apare o astfel de situatie, in care un stat membru a votat pentru retragerea din Uniunea Europeana, potrivit unor surse din presa.

Spitalul din Romania in care pacientii nu sunt operati cand soferul este in concediu

La Spitalul din Targu Carbunesti, operatiile pentru care e nevoie de sange sunt amanate nu pentru ca acesta lipseste, ci pentru ca nu are cine sa-l aduca de la Centrul de Transfuzii din.

SOR: Numarul pelicanilor din Romania a crescut(FOTO)

Societatea Ornitologica din Romania SOR) a facut parte dintr-un proiect ce a avut ca scop detalierea numarului de pelicani din Europa de Sud Est. Recensamantul International al Pelicanilor a fost.

Ancheta Comisiei Europene pe piata gazelor din Romania a pornit de la o plangere din Ungaria

Directia Generala de Concurenta DG Competition) din cadrul Comisiei Europene a declansat investigatia pe piata gazelor din Romania in urma unei plangeri depuse de o companie din Ungaria, au declarat surse din sectorul energetic, citate de Agerpres.

Filmele din cinematografe care iti aduc premii garantate

Cinema City lanseaza, pentru al saselea an consecutiv, campania de vara care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate. Astfel, in perioada 1 iulie-31 august, fiecare bilet la film inseamna un premiu instant, garantat, in orice cinematograf Cinema City din Romania. Premiile constau in bilete gratuite, meniuri si bauturi racoritoare, dulciuri si [].

Surse: Investigatia Comisiei Europene privind piata gazelor din Romania, dupa o plangere a Ungariei

Investigatia pe piata gazelor din Romania a fost declansata de Comisia Europeana in urma unei plangeri depuse de o companie din Ungaria, au declarat surse din sectorul energetic.

Petitie pentru lanturile de magazine din Romania impotriva Holzindustrie (VIDEO)

O noua lovitura pentru Holzindustrie Schweighofer, firma cunoscuta pentru achizitionarea si procesarea de lemn taiat ilegal. O petitie adresata lanturilor de magazine din Romania pentru a nu mai.

Dragnea: Guvernul Ciolos nu are niciun fel de legitimitate sa vanda vreo piatra din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, in cazul in care Guvernul Ciolos ar intentiona sa vanda o companie din domeniul strategic al Romaniei, social-democratii convoaca Parlamentul de urgenta si depun motiune de cenzura, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )