Libnet.ro
UNICEF

10:16

Singurul pacient care a supravietuit incendiului de la Spitalul din Piatra Neamt a iesit din terapie intensiva

Adevărul Adevărul,
Singurul pacient care a supravietuit incendiului de la Spitalul din Piatra Neamt a iesit din terapie intensiva

Singurul supravietuitor al tragediei de la ATI Piatra Neamt a iesit, duminica, de la Terapie Intensiva, unde era internat pentru tratament COVID-19, transmite Mediafax. Acesta a fost internat la sectia exterioara Letcani, din Iasi. continuă pe Adevărul

Unicul supravietuitor al incendiului de la Spitalul din Piatra Neamt a iesit din sectia de Terapie Intensiva

Singurul supravietuitor al tragediei de la ATI Piatra Neamt a iesit, duminica, de la Terapie Intensiva, unde era internat pentru tratament COVID-19, fiind internat apoi la sectia exterioara Letcani, din.

Ce se intampla cu unicul pacient supravietuitor dupa tragedia de la Spitalul din Piatra-Neamt

Potrivit medicilor, pacientul se simte mai bine si sunt semne ca se va vindeca de Covid. Din lotul de 6 pacienti transferati de Neamt la Iasi, dupa devastatorul incendiu de la ATI, cinci au murit. Alti 10 oameni au pierit in flacari.

Altex va dota integral, cu aparatura medicala de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Altex va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, distrusa de un incendiu izbucnit pe 14 noiembrie. Retailer-ul va acoperi integral co.

Pizza prajita, reteta din Italia care a innebunit gurmanzii din Romania. Cum se face corect

Pentru Pizza fritta se foloseste acelasi aluat ca la o pizza obisnuita, dar nu este gatita in cuptorul incins, ci rumenita intr-o baie de ulei. in continuare va prezentam cum puteti face acasa aceasta reteta simpla. Cum se face corect Pizza fritta Pizza prajita se prepara in Napoli in mai multe moduri. Zeppola este aluatul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )