Libnet.ro
UNICEF

05:30

O sinteza cutremuratoare pentru cei de azi

Adevărul Adevărul,
O sinteza cutremuratoare pentru cei de azi

Iata, sub semnatura marii artiste cetatean Olga Greceanu care s-a jertfit acesta e cuvantul pentru identificarea si luminarea si apararea argumentelor nobile ale identitatii noastre nationale si de spirit, un fragment doar dintr-o sinteza cutremuratoare scrisa in 1923, parca anume sa fie citita astazi . continuă pe Adevărul

ZIUA COPIILOR 2018. Surpriza uriasa pentru cei mici, de 1 Iunie

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de.

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Antena 3, Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga lansata la Bookfest

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de impietate sa vrei sa spui pentru copii, asa, mai.

Subiectele zilei:Mai putina birocratie pentru cei care vor sa adopte un copil;Guvernul vrea sa subventioneze abonamentele la fitness si muzee; Alocatiile copiilor, nlocuite cu bonuri valorice

Comisia Europeana propune dublarea programului Erasmus pana la 30 de miliarde de euro in perioada 2021-27. Programul Erasmus, care permite deja unor milioane de tineri europeni sa studieze in strainatate, s-ar putea dubla pana la. De ce cred romanii in teoriile dacopate: Neavand performante majore in istorie, dacii sunt un bun cal de bataie pentru ca despre ei se pot broda multe legende. Regizorii documentarului.

Atentie, soferi! Politistii au acum capcana perfecta pentru cei care incalca aceasta regula

O veste rea vine din partea Politiei Rutiere. Politia a implementat un nou sistem pentru a-i prinde pe vitezomani Politistii doljeni au fost dotati cu doua radare tip pistol, care pot inregistra viteza un.

Klaus Iohannis, critici pentru cei care folosesc gresit limba romana: Este regretabil!

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, la deschiderea targului de carte Bookfest despre educatia din Romania si i-a criticat pe guvernanti pentru faptul ca schimba foarte des legea educatiei. Vedem cu.

Klaus Iohannis, critici pentru cei care folosesc gresit limba romana: Este regretabil! (VIDEO)

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, la deschiderea targului de carte Bookfest despre educatia din Romania si i-a criticat pe guvernanti pentru faptul ca schimba foarte des legea educatiei. Vedem cu.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )