Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sinteza zilei. Cine se afla pe lista ofiterilor din politica, institutii si presa

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Cine se afla pe lista ofiterilor din politica, institutii si presa

La emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, Mihai Gadea a prezentat lista cu persoanele care au ajuns cu grad de locotenent sau colonel. Pe aceasta lista se afla nume grele din lumea politica,. continuă pe Antena3

Interviu bomba la Sinteza zilei: Cine a intrat in arhiva SIPA. Ministrul acuzat ca si-a sustras dosarul compromitator

Mihai Gadea a difuzat, luni seara, la Sinteza zilei, un interviu inregistrat cu Ingrid Mocanu, fost director al Directiei de Avizare din Ministerul Justitiei, in care vorbeste despre discutiile.

Dezvaluiri incendiare: Lista acoperitilor din presa. Cum isi scuza epoletii, dupa ce au fost descoperiti

Mihai Gadea a prezentat, la emisiunea Sinteza zilei, lista lui Andronic cu acoperitii din presa, acoperiti care au servit sistemul prin munca depusa de ei in cadrul unor anumite trusturi de.

Sinteza zilei. Catalin Chereches, dezvaluiri halucinante despre Florian Coldea

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, declaratiile primarului de la Baia Mare, Catalin Chereches, care a castigat alegerile cu o majoritate de 70%. Chereches a vorbit.

Sinteza zilei. Chereches, dezvaluiri despre legaturile Oprea-Coldea: Mi s-a propus sa devin ofiter

La emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea, Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, a dezvaluit, ca mai demult a refuzat propunerea fostului presedinte UNPR,.

Dezvaluiri-socante in aceasta seara la Sinteza Zilei

Fostul judecator Marius Iosif, fost presedinte al comisiei de inventariere a arhivei SIPA, in perioada iunie 2007 - decembrie 2008, a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre scandalul care a acaparat.

Sinteza zilei: Un fost sef al comisiei de inventariere a arhivei SIPA rupe tacerea. Dezvaluiri uluitoare

Fostul judecator Marius Iosif, fost presedinte al comisiei de inventariere a arhivei SIPA, in perioada iunie 2007 - decembrie 2008, a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre scandalul care a acaparat.

Sinteza zilei: Scandalul alegerilor prezidentiale din 2009. Cand vor fi audiati Gabriel Oprea si George Maior

Presedintele comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, senatorul PSD Mihai Fifor, a anuntat, la Sinteza zilei, ca vor continua audierile, marti, cu vicepresedintele AEP Marian.

La ordinea zilei. Mircea Geoana, despre alegerile din 2009: S-a dorit perpetuarea unui sistem de forta

Dana Grecu a vorbit, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre audierile, de la Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. in fata membrilor comisiei au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )