Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei. Cine este de fapt George Soros. Imagini si documente

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Cine este de fapt George Soros. Imagini si documente

Roger Stone, consultant politic american si colaborator al patru presedinti ai SUA, a facut dezvaluiri incredibile despre miliardarul George Soros. Vrea totalitarism mondial, vrea sa ia libertatile. continuă pe Antena3

Miliardarul George Soros a donat grupului sau de ONG-uri 18 miliarde de dolari

Miliardarul George Soros a decis sa transfere 18 miliarde de dolari catre Fundatia pentru o Societate Deschisa, care devine astfel una din cele mai mari organizatii filantropice din lume, informeaza Wall Street.

George Soros transfera 18 miliarde de dolari catre Fundatia pentru o Societate Deschisa

Miliardarul George Soros a decis sa transfere 18 miliarde de dolari catre Fundatia pentru o Societate Deschisa, care devine astfel una din cele mai mari organizatii filantropice din lume, informeaza, marti, Wall Street Journal.

George Soros a transferat 18 miliarde de dolari catre fundatia sa filantropica, Open Society

Miliardarul George Soros a transferat 18 miliarde de dolari din conturile sale in cele ale Fundatiei Open Society OSF), transformand-o intr-una dintre cele mai mari companii filantropice din lume, relateaza The Wall Street Journal.

George Soros renunta la 18 miliarde de dolari, pe care ii transfera in conturile fundatiei Open Society

Miliardarul american George Soros a transferat 18 miliarde de dolari din averea pe care o detine catre conturile Fundatiei Open Society, o organizatie filantropica pe care a infiintat-o in 1993, potrivit unor oficiali ai fundatiei, citati de Wall Street Journal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )