Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sinteza Zilei. Dezvaluiri bomba din dosarul ALRO: Morti suspecte si mafie politica

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Dezvaluiri bomba din dosarul ALRO: Morti suspecte si mafie politica

Privatizarea ALRO dar si traficul de influenta facut de cuplul Udrea Cocos, pentru ca rusii sa primeasca energie ieftina, au fost teme intens dezbatute in presa, dar complet ignorate de. continuă pe Antena3

Subiectele Zilei: Liderul comunistilor din Moldova, Vladimir Voronin, despre Unire, NATO si alegerile prezidentiale din toamna; Cum a reusit Raluca Pruna sa-i urce pe detinuti pe acoperisurile inchisorilor; Acuzatii grave dupa macelul copacilor din Kisel

Mai putine acte pentru inscrierea la facultate. Ce documente le trebuie acum absolventilor. Tinerii care vor sa dea admiterea la Universitatea. Curtea Suprema, despre spaga lui Adrian Severin: Exprima o grava degradare morala. Curtea Suprema arata ca probele din dosarul fostului.

WikiLeaks anunta dezvaluiri bomba despre Turcia

WikiLeaks a anuntat luni ca pregateste publicarea a peste 100. 000 de documente referitoare la structura de putere din Turcia, dupa tentativa de puci esuata. Pregatiti-va pentru o lupta pentru ca.

Sinteza Zilei: Razbunarea sultanului Erdogan VIDEO

Dupa ce o factiune a Armatei lipsita de sprijin din interiorul fortelor armate, dar si al populatiei, a esuat in tentativa de a prelua puterea de la Recep Erdogan si guvernul sau, presedintele, poreclit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )