Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sinteza zilei. Document halucinant. Noua proba a ilegalitatilor comise la DNA Oradea

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Document halucinant. Noua proba a ilegalitatilor comise la DNA Oradea

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, un nou document halucinant care arata cum se falsificau documente la DNA Oradea. Exista niste acuzatii de faslificarea a unei declaratii, un fals pe care l. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. O noua inregistrare-bomba. inca o marlanie a unui procuror din Oradea

Mihai Gadea a difuzat, luni, la Sinteza zilei, o noua inregistrare-bomba. Este vorba despre o inregistrare cu procurorul Cristian Ardelean care a fost audiat in instanta intr-un dosar in care a lucrat.

Sinteza zilei. Familia haituita de procurorul Ciprian Man, marturii cutremuratoare

Avocatii Ioan si Daniela Sava au povestit, miercuri, la Sinteza zilei, calvarul prin care au trecut timp de 5 ani, dupa ce au devenit tinta pentru procurorul DNA Oradea Ciprian Man. in mai 2017, iCCJ i-a.

Noul ambasador al Israelului in Romania, David Saranga, la Sinteza zilei: Primul meu scop este sa tin relatiile stranse dintre Romania si Israel

David Saranga, noul ambasador al Israelului la Bucuresti, a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, la Sinteza zilei. David Saranga si-a pregatit intr-un mod inedit venirea la post, in Bucuresti. El a.

Noul ambasador al Israelului in Romania, David Saranga, invitat la Sinteza zilei

David Saranga, noul ambasador al Israelului la Bucuresti, este invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, la Sinteza zilei. Cine este diplomatul care a invatat impecabil romaneste si ce crede despre mutarea.

Sinteza zilei. Primele imagini cu Elena Udrea si Alina Bica in inchisoarea din Costa Rica

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, imagini in premiera cu Elena Udrea si Alina Bica in inchisoarea Vilma Curling din San Jose, din Costa Rica. Udrea si Bica au fost fotografiate in timp ce.

Tudorel Toader, la Sinteza zilei. Detalii despre ordonanta pregatita de ministrul Justitiei

Ministru Justitiei, Tudorel Toader, va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea la Sinteza zilei. Ce raspunsuri are la marile scandaluri din justitie? Ce ordonanta a pregatit ministrul Justitiei?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )