Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sinteza zilei. Femeia violata de Gheorghe Dinca rupe tacerea. Ce a patit cand a fost tarata in casa monstrului din Caracal

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Femeia violata de Gheorghe Dinca rupe tacerea. Ce a patit cand a fost tarata in casa monstrului din Caracal

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu una dintre victimele lui Gheorghe Dinca. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca rupe tacerea. Ce le-a spus astazi anchetatorilor

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dinca, barbatul suspectat ca ar fi violat si ucis cel putin doua tinere Luiza Melencu si Alexandra Macesanu) a inceput sa comunice cu.

Femeia care a reclamat ca a fost violata de Gheorghe Dinca: M-a tras de par, m-a pus in pat, apoi in genunchi, apoi m-a dezbracat si mi-a facut peste tot

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea olteana Brancoveni, situata in apropierea orasului Caracal, a depus marti, 13 august, plangere la Politie reclamand ca a fost violata de Gheorghe Dinca, suspectul crimelor din Caracal.

Sinteza zilei. Victimele retelelor de proxenetism rup tacerea

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, marturii-soc ale parintilor unor victime ale.

O femeie dintr-o comuna olteana a reclamat ca a fost batuta si violata de Gheorghe Dinca

O femeie in varsta de 49 ani, dintr-o comuna din apropierea municipiului Caracal, a depus marti, 13 august 2019, o plangere in care reclama ca ar fi fost batuta si violata de suspectul de crima din Caracal.

Promo Sinteza Zilei. Marturiile unui martor: Cine il protejeaza pe Gheorghe Dinca

Mihai Gadea va prezenta, duminica, de la ora 21:00 o lovitura jurnalistica de proportii. Cel mai important martor in cazul lui Gheorghe Dinca rupe tacere. Cand a inceput Dinca sa exploateze.

Avocatul familiei Luizei, declaratie despre femeia care ar fi fost violata de Gheorghe Dinca: Nu a fost audiata. Daca li se oferea bani, asta nu e o agresiune

Tonel Pop a avut o prima reactie, dupa ce in spatiul public a ajuns informatia ca Gheorghe Dinca ar fi violat o femeie de 49 de ani. Avocatul familiei Luizei sustine ca acea femeie nu a fost audiata, insa ac.

Sinteza zilei. Cine este de fapt monstrul din Caracal. Adevarata figura a lui Gheorghe Dinca

Interviul realizat de Mihai Gadea, duminica, la Sinteza zilei, dezvaluie adevarata figura a monstrului din Caracal. Rup tacerea si alti martori cheie in acest caz. Este Dinca proxenet, caraus, dar si.

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Sinteza zilei. Interviu exploziv cu un criminal in serie

Interviul realizat de Mihai Gadea, duminica, la Sinteza zilei, dezvaluie adevarata figura a monstrului din Caracal. Rup tacerea si alti martori cheie in acest caz. Este Dinca proxenet, caraus, dar si.

Marturia-cheie a omului care l-a cunoscut in detaliu pe criminalul din Caracal. Gheorghe Dinca exploata minore: A vrut sa-mi ofere fete

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, un interviu inedit cu omul care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca in detaliu, partener de afaceri cu unul dintre apropiatii lui Dinca,o ancheta jurnalista care sc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )