Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sinteza Zilei: Imagini in exclusivitate cu Traian Basescu la Scrovistea

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Imagini in exclusivitate cu Traian Basescu la Scrovistea

Mihai Gadea a prezentat, joi, in premiera la Sinteza Zilei, o serie de imagini care arata ca Traian Basescu a mers la Scrovistea, care ar putea fi viitoarea sa locuinta. Complexul de la Scrovistea este. continuă pe Antena3

Termin-o, ca plec!. Traian Basescu a facut o criza de nervi la o intalnire a PMP la Timisoara

Mihai Gadea a aratat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, imagini cu fostul presedinte Traian Basescu in plina criza de nervi, in timpul discursului fostului consilier prezidential, actual.

Sinteza Zilei. Care sunt diferentele dintre coloana oficiala a lui Traian Basescu si cea a presedintelui Klaus Iohannis

Imagini care prezinta diferentele dintre coloana oficiala a fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si cea a actualului sef de stat, Klaus Iohannis, au fost prezentate, marti, in emisiunea Sinteza.

Basescu satul de osanale. Cum au comentat Mihai Gadea si Mircea Badea momentul la Sinteza zilei

Mihai Gadea a comentat impreuna cu Mircea Badea, printre altele, imaginile filmate sambata seara la Timisoara la o intalnire a lui Traian Basescu cu membrii Partidului Miscarea Populara, in care fostul.

Sinteza Zilei. Cand se taiau pensiile si salariile romanilor, Basescu ridica sediu de zeci de milioane de euro pentru SPP

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza Zilei, informatii care arata ca Traian Basescu are in continuare o relatie stransa cu Serviciul de Paza si Protectie, relatie consoli.

Traian Basescu se muta la Palatul Scrovistea

Traian Basescu a gasit o solutie pana cand se va muta in fosta locuinta a Mioarei Roman, locuinta aflata acum in curs de renovare. Fostul presedinte s-a mutat in palatul de la Scrovistea, ce a apartinut .

Sinteza Zilei: 149 de persoane condamnate la moarte

Mihai Gadea a vorbit, joi, la Sinteza Zilei despre tragedia care a luat 149 de vieti nevinovate si care marcheaza vietile a altor sute si mii de persoane. Prabusirea intentionata a zborului companiei.

Traian Basescu, declaratii halucinante. Ce spune despre interventia sa in cazul ALRO

Fostul presedinte Traian Basescu se teme de dosarul ALRO si a tinut sa explice interventia sa in cazul acestei companii. Basescu a declarat ca a redactat un memoriu catre Ministerul Industriilor legat de ALRO.

Traian Basescu: Televiziunile turnatorilor, Romania TV si Antena 3, au lansat diversiunea 'Basescu a fost denuntat de Valcov'

Fostul presedinte Traian Basescu acuza, pe pagina de Facebook, faptul ca Romania TV si Antena 3, televiziuni ale turnatorului de tip nou Sebastian Ghita si a turnatorului invechit in zile rele Felix au lansat diversiunea: 'Basescu a fost denuntat de Valcov'. Nu cred, iar daca este asa ar fi o minciuna. De fapt cele doua televiziuni apartinind unor turnatori noi si vechi vor sa ascunda scandalul votului pentru Sova, subliniaza fostul sef al statului.

Traian Basescu, huiduit la iesirea de la audieri. Am dat o declaratie completa. Nu imi este frica de lege

Update 17. 00 - Traian Basescu nu a recunoscut invinuirea in fata procurorilor. Update 16. 50 - Fostul presedinte Traian Basescu a iesit din sediul Parchetul instantei supreme dupa aproximativ doua ore.

Traian Basescu, chemat din nou la Parchet. Ce tehnica de aparare va adopta ex-presedintele de data aceasta?

Epopeea lui Traian Basescu cu procurorii ajunge astazi la episodul doi. Personajul principal, Traian Basescu, este citat in aceasta dupa-amiaza la Parchetul General pentru a da alte explicatii despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )