Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sinteza zilei. Interviu cu bunica Sorinei din partea parintilor adoptivi

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Interviu cu bunica Sorinei din partea parintilor adoptivi

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, un interviu cu bunica din partea familiei care a adoptat-o pe Sorina. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Matusa Sorinei rupe tacerea: Mama naturala a fost decazuta din drepturi cand l-a batut pe fratele ei

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la Sinteza Zilei un interviu in exclusivitate cumatusa Sorinei, fetita care a devenit un caz national supus atentiei tuturor institutiilor din tara. Fata a.

Sinteza zilei. Noi documente exclusive in cazul Sorinei

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei noi documente exclusive despre Sorina, fetita din Baia de Arama. Este vorba despre rapoartele care au fost facute de la intalnirile dintre familia adoptatoare.

Mircea Badea, replica in cazul Sorinei din Baia de Arama: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu!

Cazul Sorinei, fetita de opt ani tarita pe jos de o procuroare, este departe de a ajunge la o solutionare,. Mircea Badea a lansat de curand o intrebare legata de cazul micutei din Baia de Arama. Mircea Badea, replica in cazul Sorinei: Sa zicem ca as fi adoptat-o eu pe fetita Sa zicem ca as .

MIHAI FIFOR: Voi candida la prezidentiale din partea PSD

Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, a anuntat ca a decis sa se inscrie in competitia pentru candidatura la Presedintia Romaniei din partea PSD, pentru ca Romania are nevoie de consens, de constructie si de dialog.

Cati bani primeste FRF din partea UEFA, dupa frumosul parcurs de la Euro U21 al nationalei mici

Nationala mica a Romaniei a avut pana acum un parcurs frumos la Euro U21, iar jucatorii si FRF aspira la marea victorie din finala. Totusi, banii pe care-i va primi Federatia Romana de Fotbal de la UEFA nu sunt chiar atat de multi cum te-ai astepta. Se dau banii dupa nivel, iar Euro U21 nu .

Sinteza zilei. Sefa ANPDCA: Asistentii maternali nu si-au exprimat dorinta de a o adopta pe Sorina

Gabriela Coman, presedintele Autoritatii pentru Protectia Copilului si Adoptie, a declarat, intr-un interviu pentru Observator, ca asistentii maternati care o aveau in grija pe Sorina stiau care sunt pasii.

Sinteza zilei. A patra zi de proteste de sustinere pentru Sorina. Mesajele transmise de protestatari

A inceput ancheta penala in cazul adoptiei cu scandal din Baia de Arama. Procurorul general al Romaniei vrea revizuirea adoptiei si cere ca Sorina sa ramana in tara pana se lamureste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )