Libnet.ro
UNICEF

17:16

Sinteza Zilei. Marian Vanghelie stia de ancheta DNA in cazul sau

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Marian Vanghelie stia de ancheta DNA in cazul sau

Marian Vanghelie s-a intors in catuse in arestul politiei, despre care spune ironic ca ii ofera conditii de cazare excelente. Procurorii DNA spun ca a incercat sa-i convinga pe martorii din dosar sa. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie, ARESTAT preventiv. DNA: Primarul, inchis pentru ca a vrut sa intervina la Iohannis

Update 14. 16 - Marian Vanghelie a fost arest si pentru ca a incercat sa intervina la presedintele Klaus Iohannis, reiese din precizarile facute astazi de DNA, referitoare la dosarul primarului de la sectorul 5.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Marian Vanghelie, denuntat la DNA de ANI: Edilul nu poate justifica un milion de dolari din declaratia de avere

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost denuntat la DNA de Agentia Nationale da Integritate, informeaza B1 TV. Potrivit inspectorilor de integritate, edilul nu poate justifica un milion de dolari din declara.

Marian Vanghelie, retinut de DNA

ACTUALIZARE 07:31 Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost scos aseara din sediul Directiei Nationala Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei dupa ce a fost retinut de procurori in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice, potrivit surselor din presa.

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiata la DNA

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in contextul in care la resedinta edului Sectorului 5, precum si la sediul Primariei au loc perchezitii ale.

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, audiata la DNA (VIDEO)

Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este audiata joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in contextul in care la resedinta edului Sectorului 5, precum si la sediul Primariei au loc perchezitii ale.

Subiectele zilei: Marian Vanghelie - viata si opera; Romania, tara nimanui: umilinta pentru bolnavi si scolari, respect doar pentru puscariasi - ultima lectie a guvernantilor; 20 de euro pacientul. O afacere imorala pe sanatatea romanilor

Rezultate Simulare Bacalaureat 2015. 6 din 10 elevi de clasa a XII-a au luat nota de trecere la romana. La matematica procentul este mai mic, dar superior celui din 2014 Elevii de clasa a XII-a si cei de clasa a XI-a au aflat joi. Comentariu: Intarziere simbolica Cancelarul a decis: Angela Merkel nu va fi prezenta la parada din 9 mai, de la Moscova, dedicata incheierii celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Marian Vanghelie a fost dus la DNA. Patru functionari ai Primariei Sectorului 5, printre care varul lui Vanghelie, retinuti (VIDEO)

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a fost adus joi seara la sediul DNA, la ora 22. 15, dupa o zi intreaga de perchezitii acasa la el si la sediul primariei pe care o conduce. Patru persoane, functionari.

Sinteza Zilei. Fabrica de bani a primarilor. Ancheta privind afacerile lui Liviu Negoita

O ancheta despre afacerile si averea fostului primar al sectorului 3 Liviu Negoita a fost prezentata in editia joi seara a emisiunii Sinteza Zilei. Sub conducerea lui Liviu Negoita, Primaria sectorului 3 a.

DNA explica de ce a inclus interceptari cu Marian Vanghelie in referatul cu propunerea de arestare: Prezentarea afirmatiilor inclupatului, care cuprind elemente esentiale pentru solutionarea propunerii, este impusa de lege

Directia Nationala Anticoruptie DNA) arata, intr-un comunicat de presa, ca prezentarea in cuprinsul referatului cu propunerea de arestare a unor afirmatii ce ii apartin inclupatului, in cazul de fata primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie, si care cuprind elemente esentiale pentru solutionarea propunerii de arestare, este impusa de dispozitiile legale. Precizarile vin dupa ce realizatorul TV Rares Bogdan a acuzat un abuz din partea procurorilor mentionarea in referatul de arestare a interceptarii in care primarul Sectorului 5 spune ca va discuta cu realizatorul Realitatea TV sa se duca maine dimineata, la prima ora, la Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )