Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sinteza zilei. Mihai Gadea: E oficial! Romania e in stare de razboi

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Mihai Gadea: E oficial! Romania e in stare de razboi

Mihai Gadea a analizat, joi, la Sinteza zilei situatia critica in care se afla politica romaneasca . continuă pe Antena3

Fiul lui Mircea Badea a implinit 4 ani. Imagini senzationale cu Vladut, la Sinteza zilei

Mihai Gadea a anuntat, marti, la Sinteza Zilei, ca Vladut, fiul lui Mircea Badea, a implinit pe 14 mai patru ani. La multi ani, Vladut! il apreciem foarte mult. Cand o sa se uite la.

Sinteza zilei. Culisele razboiului total de la Bucuresti din aceste zile. Cui ii foloseste

Razboi total la Bucuresti in aceste zile. Si, desigur, ca toata lumea se gandeste cui foloseste acest conflct intre Palate. Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, culisele nestiute ale acestui.

Sinteza zilei. Un cunoscut jurnalist roman se zbate intre viata si moarte. Apelul transmis de Mihai Gadea

Mihai Gadea a marturisit, miercuri, la Sinteza zilei ca este impresionat de cazul jurnalistului Daniel Pitei, producator al mai multor emisiuni de succes de la TV Iarta-ma, Burlacul, Insula.

Mihai Gadea: Ramas bun, domnule Topescu!

Mihai Gadea a transmis, la inceputul emisiunii Sinteza zilei un mesaj emotionant dupa moartea marelui comentator Cristian Topescu. Este sinteza unei zile triste, cumplit de triste pentru cei care l-au iubit.

Dan Voiculescu, operat de urgenta. Mihai Gadea: Este un luptator si sunt convins ca va invinge si in aceasta lupta

Mihai Gadea a dezvaluit la Sinteza Zilei ca profesorul Dan Voiculescu a fost internat de urgenta in spital. Au fost foarte multi care m-au contactat sa ma intrebe ce s-a intamplat cu profesorul.

Sinteza zilei. Povestile nespuse din viata Andreei Marin

Andreea Marin a povestit, miercuri, la Sinteza zilei, detalii nestiute despre inceputurile sale in televiziune si cum a reusit sa gaseasca drumul spre succes. indragita vedeta a dezvaluit ce a motivat-o.

Sinteza zilei. Marturia emotionanta a Andreei Marin despre Cristian Topescu

Andreea Marin a dezvaluit, miercuri, la Sinteza zilei, ca a fost ucenica lui Cristian Topescu si ca dragostea pentru televiziune, iar mai apoi rigurozitatea si documentarea cerute de munca in televiziune, i-au.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )