Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sinteza Zilei. Povestea romanului care l-a aparat pe presedintele SUA

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Povestea romanului care l-a aparat pe presedintele SUA

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei povestea impresionanta a romanului, Ciprian Arcalean, in varsta de 47 de ani, numit Spartanul, unul dintre cei mai bunitragotori din elita. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Povestea spectaculoasa a binelui, din Romania

Evghenia Chironachi a realizat un reportaj uluitor cu o comunitate de romani dincolo de granita cu Ucraina, despre care nici ei nu stiau ca sunt romani. Ei traiesc in comunitatea lor, sustinand ca sunt.

Sinteza Zilei. Parintele Damaschin, o lectie de rabdare in fata divinitatii si de iubire fata de semeni

Mihai Gadea a prezentat, miercuri seara, la Sinteza Zilei, povestea parintelui Dan Damaschin, o povesteplina de emotie, empatie, plina de candoare si speranta, dar si o lectie de demnitate si.

Sinteza Zilei. Imagini impresionante cu parada militara de Ziua Americii

Mihai Gadea a prezentat in exclusivitate la Sinteza Zilei, imagini cu defilarea armatei americane de Ziua Independentei, la Washington. Ca in fiecare an, pe 4 iulie America este in sarbatoare. De Ziua.

Sinteza Zilei. Gica Popescu: S-a dovedit ca fotbalul romanesc are resurse incredibile

Gica Popescu, fostul capitan la Nationalei Romaniei si unul dintre cei mai iubiti fotbalisti ai generatiei de Aur, a precizat la emisiunea Sinteza Zilei, moderata de Mihai Gadea, ca se asteapta de la.

Sinteza Zilei. Gica Hagi: Cand faci un lucru, nu-l faci gandidu-te la bani

Gica Hagi, unul dintre fotbalistii emblematici ai Romaniea fost invitatul lui Mihai Gandea la Sinteza Zilei . Marele campion a marturisit ca destinul l-a ajutat sa investeasca in tineri, iar pentr.

Sinteza Zilei. Gica Hagi: Cand faci un lucru, nu-l faci gandindu-te la bani

Gica Hagi, unul dintre fotbalistii emblematici ai Romaniei a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei . Marele campion a marturisit ca destinul l-a ajutat sa investeasca in tineri, iar pentru a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )