Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sinteza zilei. Premierul Dancila, despre scandalul corvetelor

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Premierul Dancila, despre scandalul corvetelor

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la Sinteza zilei, ca in cazul achizitiei de corvete pentru armata trebuie respectata legalitatea, iar Romania trebuie tratata in mod egal cu alte state ale Uniunii. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Premierul Dancila, despre scandalul corvetelor: Trebuie respectata legalitatea

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la Sinteza zilei, ca in cazul achizitiei de corvete pentru armata trebuie respectata legalitatea, iar Romania trebuie tratata in mod egal cu alte state ale Uniunii.

Sinteza zilei. Dezvaluire halucinanta despre procurorii Onea si Negulescu. Cum ii urmareau pe judecatorii nesupusi sistemului

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, noi dovezi halucinante despre procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu, de la asa-zisa unitate de elita DNA Ploiesti. Cei doi pusesera sa fie filati.

Sinteza zilei. Viorica Dancila, mesaj ferm pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis blocheaza Guvernul care gestioneaza presedintia Uniunii Europene. Ce-i transmite premierul Viorica Dancila sefului statului, aflati in aceasta seara, de la ora 21. 00, la Antena.

Premierul Dancila, despre dezvaluirile Antena 3 in cazul celor procurorilor Onea si Negulescu: Cei vinovati trebuie sa plateasca!

Premierul Viorica Dancila Trebuie sa spunem adevarul, sa ne ofere oportunitatea sa avem mai multe deplasari la Bruxelles si sa aratam care este realitatea in Romania. Sa aratam ca, de fapt, a existat.

Descoperiti. Legatura dintre campania de presaanti-Dragnea din Franta si scandalul corvetelor

Andreea Sava a prezentat in emisiunea Descoperiti legatura dintre campania de presa anti-Dragnea din Franta si scandalul corvetelor. La sfarsitul lunii decembrie, a inceput in Franta, o campanie.

Sinteza zilei. Dovada care arunca in aer statul paralel. Probe DNA Ploiesti, trimise la biroul lui Coldea

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara, la Sinteza zilei, dovada care arunca in aer statul paralel. E inceputul sfarsitului pentru sistemul care a condus Romania din umbra. O noua dezvaluire-bomba,.

Sinteza zilei. Nucleara pentru Klaus Iohannis si Augustin Lazar

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, dovada faptului ca Augustin Lazar a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis. Este vorba de documentul semnat de Lazar in calitate de procuror general al.

Premierul Dancila, la Sinteza zilei. Mesaj ferm pentru Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis blocheaza Guvernul care gestioneaza presedintia Uniunii Europene. Ce-i transmite premierul Viorica Dancila sefului statului, aflati in aceasta seara, de la ora 21. 00, la Antena.

Dancila, despre discutiile din Parlamentul European: S-au referit numai la statul de drept, la justitie, dar nu am vazut pe nimeni care sa faca referire la drepturile omului

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, referindu-se la discutiile despre statul de drept din Parlamentul European, ca trebuie prezentat adevarul la Bruxelles pentru ca a existat multa dezinformare. Dancila a afirmat ca liderii europeni au vorbit despre statul de drept, dar nu au facut referire la drepturile omului.

Dancila, despre situatia ministrilor de la Dezvoltare si Transporturi: Presedintele trebuie sa inteleaga ca decizia afecteaza 500 de milioane de oameni

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, referitor la refuzul presedintelui de a accepta nominalizarile pentru cele doua posturi de ministru ca trebuie mers la Curtea Consititionala. Dancila a explicat ca acesta este pasul care trebuie urmat, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis nu pare a intelege ca deciziile pe care le ia au efect asupra unor mari dosare europene si afecteaza peste 500 de milioane de oameni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )