Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIPRI: Statele Unite, principalul producator de armament din lume, urmate de Rusia

Adevărul Adevărul,
SIPRI: Statele Unite, principalul producator de armament din lume, urmate de Rusia

Statele Unite al Americii raman principalul producator de armament din lume, dar Rusia, care incearca sa-si modernizeze fortele armate, a ajuns anul trecut pe locul doi, surclasand Marea Britanie. continuă pe Adevărul

SIPRI: Rusia - al doilea producator de armament din lume

Rusia a devenit al doilea producator de armament in 2017, depasind Regatul Unit, potrivit unui raport publicat astazi de Institutul International de Ceretare a Pacii de la Stockholm SIPRI), potrivit caruia Statele Unite isi pastreaza primul loc detasat, si in care Franta se claseaza a patra, relateaza AFP.

Tara care face cel mai spectaculos aeroport din lume. Cand o sa fie gata

China va detrona Statele Unite la capitolul curselor aeriene, cel putin acesta este planul Chinei pana in 2020. in acest sens, China vrea sa-si trateze calatorii asa cum trebuie. Astfel, va construi cel mai spectaculos aeroport din lume. Este vorba despre Aeroportul International Beijing Daxing, care va fi noul centru de aviatie al capitalei chineze.

Hans Klemm: Investitiile au facut din Statele Unite cel mai mare partener economic non-UE al Romaniei

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a declarat, vineri, la Iasi, ca parteneriatul strategic SUA-Romania vizeaza cresterea prosperitatii economice si a precizat ca Statele Unite au ajuns cel mai mare parteneric economic non-UE al Romaniei.

VIDEO China construieste cel mai mare aeroport din lume. Peste 40.000 de muncitori lucreaza pentru a-l termina pna n septembrie 2019

Noul aeroport din Beijing, ce poarta semnatura regretatului arhitect Zaha Hadid, va fi cel mai mare din lume.

Prima tara din lume cu transport gratuit

Rezolvarea unor probleme cere masuri indraznete. Luxemburg va deveni prima tara din lume in care transportul public va fi gratuit.

Hans Klemm, ambasadorul SUA, despreamnistie si gratiere: Statele Unite urmaresc chestiunea cu mare atentie

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, luni, ca o lege privind amnistia si gratierea este o decizie a Romaniei, insa a subliniat ca SUA urmaresc cu mare atentie chestiunea.

Haos in Statele Unite. S-au produs sute de accidente rutiere si mii de oameni au ramas fara curent din cauza zapezii

O puternica furtuna de zapada a lovit sudul Statelor Unite. Traficul rutier a fost ingreunat iar in doar cateva ore autoritatile au fost solicitate sa intervina la sute de accidente rutiere.

Cum s-a dat de gol un american care a furat din biserica

Un barbat care furase un rucsac cu un laptop dintr-o biserica din New Mexico, Statele Unite ale Americii, a fost prins dupa ce a cerut ca imagini de pe camerele de supraveghere, in care aparea in flagrant, sa fie sterse de pe retelele sociale online, relateaza Associated Press.

BURSELE DIN LUME Sectorul tehnologic impulsioneaza pietele europene

Bursele din Europa au incheiat in crestere ultima zi a saptamanii trecute, pe fondul evolutiilor din sectorul tehnologic.

O femela albatros, despre care se crede ca e cea mai vrstnica pasare salbatica din lume, a devenit mama pentru a 37-a oara

Wisdom, o femela albatros in varsta de 68 de ani, a depus un nou ou cu partenerul ei de o viata pe Atolul Midway din Oceanul Pacific de Nord, relateaza The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )