Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat din nou la Galati. Alarma a fost falsa.

România Liberă România Liberă,
Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat din nou la Galati. Alarma a fost falsa.

Sirenele pentru situatii de urgenta din Galati s-au declansat din nou, sambata, din motive tehnice, informeaza Mediafax. Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat la orele pranzului, alarmele functionand aproximativ 20 de secunde. Colonelul Daniel Adochitei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati a declarat ca noile echipamente instalate dupa incidentul din 7 octombrie, cand sirenele s-au declansat din cauza unei defectiuni, au fost resetate, declansandu-se . continuă pe România Liberă

Sirenele pentru situatii de urgenta din Galati s-au declansat din nou

Sirenele pentru situatii de urgenta amplasate pe mai multe cladiri din municipiul Galati s-au declansat din nou, astazi, la orele pranzului, din motive tehnice, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) spunand ca echipamentele au fost resetate, iar declansarea sirenelor s-a produs automat, potrivit Antena 3.

Clipe de GROAZA pentru galateni. Sirenele pentru situatii de urgenta s-au declansat

Sirenele pentru situatii de urgenta amplasate pe mai multe cladiri din municipiul Galati s-au declansat din nou, sambata, din motive tehnice, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )