Libnet.ro
UNICEF

01:05

Siria: Bashar al-Assad a convocat alegeri parlamentare pentru 13 aprilie

România Liberă România Liberă,
Siria: Bashar al-Assad a convocat alegeri parlamentare pentru 13 aprilie

Presedintele sirian Bashar al-Assad a convocat alegeri parlamentare pentru 13 aprilie, potrivit unui comunicat emis de presedintie luni, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Ultimele alegeri parlamentare in Siria au fost in 2012 si ele au loc o data la patru ani. continuă pe România Liberă

Siria: Assad convoaca alegeri parlamentare pentru 13 aprilie

Presedintele sirian Bashar al-Assad a convocat alegeri parlamentare pentru 13 aprilie, potrivit unui comunicat emis de presedintie luni, informeaza Reuters.

Bashar al-Assad vrea sa fie cel care a salvat Siria

Presedintele sirian, Bashar al-Assad, a afirmat ca vrea sa fie peste zece ani cel care si-a salvat tara si a recunoscut importanta ajutorului rus si iranian pentru armata siriana, potrivit unui interviu publicat sambata pe site-ul cotidianului spaniol El Pais, noteaza lalibre. be.

Bashar Al-Assad vrea sa fie cel care a salvat Siria

Presedintele sirian, Bashar Al-Assad, a afirmat ca vrea sa fie peste zece ani cel care si-a salvat tara si a recunoscut importanta ajutorului rus si iranian pentru armata siriana, potrivit unui interviu publicat sambata pe site-ul cotidianului spaniol El Pais, transmite AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )