Libnet.ro
UNICEF

12:00

Siria este cea mai mare amenintare impotriva pacii mondiale, avertizeaza Lakhdar Brahimi.

România Liberă România Liberă,
Siria este cea mai mare amenintare impotriva pacii mondiale, avertizeaza Lakhdar Brahimi.

Conflictul sirian reprezinta cea mai mare amenintare actuala impotriva pacii mondiale, mai ales dupa presupusa folosire de arme chimice in timpul unui atac in apropiere de Damasc, a avertizat vineri trimisul special al Ligii Arabe si ONU, Lakhdar Brahimi, informeaza Mediafax. Astazi, Siria reprezinta, fara niciun dubiu, cea mai mare amenintare pentru pace si securitate in lume, a declarat Brahimi intr-un interviu difuzat vineri de postul de televiziune al ONU si in care lanseaza un indemn . continuă pe România Liberă

Lakhdar Brahimi: Siria reste cea mai mare amenintare impotriva pacii mondiale

Conflictul sirian reprezinta cea mai mare amenintare actuala impotriva pacii mondiale, mai ales dupa presupusa folosire de arme chimice in timpul unui atac in apropiere de Damasc, a avertizat, vineri, trimisul.

New York. Cea mai mare captura de ARME ILEGALE din istoria orasului

19 persoane au fost arestate si 254 de arme de foc recuperate intr-o operatiune ce, in opinia primarului din New York, reprezinta cea mai mare captura de arme din istoria metropolei americane. Nu exista nicio.

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a lucrarilor de constructii din UE in luna iunie

Romania a avut o scadere a lucrarilor de constructii de 2,4% in luna iunie a acestui an, comparativ cu luna mai, cea mai mare din Uniunea Europeana, arata datele prezentate marti de Oficiul european de.

FOTO Vacanta in Romania. Movila lui Burcel, un colt de rai necunoscut de cea mai mare parte a romanilor

Putina lume stie ca in judetul Vaslui exista un loc aparte a carui istorie este demna de un scenraiu de film. Dealul botezat de localnici Movila lui Burcel reprezinta, practic, o rezervatie naturala ce se intinde pe o suprafata de 12 hectare.

Cea mai mare colectie de obiecte personale apartinand pictorului Renoir a fost scoasa la licitatie

O colectie de obiecte personale apartinand pictorului Pierre Auguste Renoir, evaluate la 3 milioane dolari, va fi scoasa la lictatie la New York, pe data de 19 septembrie, a anuntat casa Heritage Auctions, citata.

Caru' cu Vedete: Udrea nu este cea mai sexy! Vezi cine si-a adjudecat titlul de Miss Parlament; Roxana Vancea, sexy pe motor in noul videoclip al Andei Adam; Vica isi repara sanii pe banii lui Piti! Vezi in ce hal arata bustul blondei, in 2012

Diana Dumitrescu, in prima vacanta dupa divort in care rade! A uitat de sutien si s-a bronzat in Grecia. Diana Dumitrescu a mers impreuna. Madalina Ghenea a facut yoga la nunta fratelui sau. Iubita lui Gerard Butler a fost sufletul petrecerii la nunta fratelui sau, Alin, eveniment care.

Cum se pregateste cel mai mare show al anului! Robert Walters The Wall, Piata Constitutiei, Bucuresti!

Doar opt zile au mai ramas pana la show-ul The Wall - cea mai mare productie muzicala realizata vreodata in Romania, pregatirile in Piata Constitutiei fiind programate sa inceapa chiar in aceasta seara. Prezentat de Ciuc Premium si Volksbank, concertul sustinut de Roger Waters se va desfasura pe 28 august, in fata Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume. Continue reading .

Rihanna a gasit cea mai buna metoda de a face reclama propriei colectii de haine

Care este cea mai buna modaliatate de a-ti face reclama la propria colectie de haine, mai ales daca.

Miss Parlament. Cine va fi aleasa cea mai sexy aleasa

Deputatii vor sa afle care este cea mai frumoasa si mai sexy dintre parlamentare, de aceea, au pus la cale un concurs de frumusete care sa desemneze Miss Parlament. Printre favorite la titlu se numara politicieni din garda veche, precum Elena Udrea si Roberta Anastase, dar si proaspata Catalina Stefanescu.

Miss Parlament. Cine va fi aleasa cea mai sexy aleasa, sau ce griji ii mai tulbura pe parlamentari

Deputatii vor sa afle care este cea mai frumoasa si mai sexy dintre parlamentare, de aceea, au pus la cale un concurs de frumusete care sa desemneze Miss Parlament. Printre favorite la titlu se numara politicieni din garda veche, precum Elena Udrea si Roberta Anastase, dar si proaspata Catalina Stefanescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )