Libnet.ro
UNICEF

10:00

Siria: Evacuarile din Alep si din alte doua localitati, amanate dupa ce persoane inarmate au incendiat cateva autobuze folosite pentru evacuare

Hotnews Hotnews,
 Siria: Evacuarile din Alep si din alte doua localitati, amanate dupa ce persoane inarmate au incendiat cateva autobuze folosite pentru evacuare

Evacuarile din Alep si din alte doua localitati siriene siite - al-Foua si Kefraya - au fost amanate duminica din cauza unor incidente grave, dupa ce persoane inarmate au incendiat cateva autobuze folosite pentru evacuare, a anuntat Obseratorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Erdogan si Putin au dezbatut situatia din Alep si au discutat despre ideea organizarii unei intalniri in Kazahstan

Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a vorbit cu omologul sau rus, Vladimir Putin, despre situatia din Alep si a subliniat necesitatea de a depasi rapid intreruperile evacuarii orasului, potrivit surselor din biroul lui Erdogan, citate de Reuters.

Evacuarea Alepului si a doua localitati siite a fost amanata din nou

Evacuarile care urmau sa aiba loc duminica la Alep si in doua sate siite din Siria au fost amanate pana la noi ordine, a facut cunoscut Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO), citat de AFP si preluat de Agerpres.

Crucea Rosie a reluat, duminica, evacuarea civililor din Alep, intrerupta vineri de regimul sirian

Autobuzele au inceput sa intre duminica in reduta rebelilor din orasul sirian Alep in vederea reluarii evacuarii civililor si insurgentilor, operatiune intrerupta de vineri, a relatat agentia oficiala de presa siriana Sana, citata de AFP, preluata de Agerpres.

MESAJELE DE ADIO ale sirienilor din Alep: Sper sa faceti ceva pentru oamenii de aici. Suntem amenintati cu EXECUTII in aer liber sau moartea in BOMBARDAMENTE (VIDEO)

Un nou acord de incetare a focului a fost incheiat la Alep, la cateva ore dupa esecului celui dinainte, iar evacuarea insurgentilor si civililor urmeaza sa inceapa joi, au anuntat doi.

Arabia Saudita a expulzat ambasadorul rus pentru atrocitatile din Alep

Riadul a decis sa intrerupa legaturile diplomatice cu Rusia, din cauza atrocitatilor comise in Alep de catre militiile pro-Assad, sustinute de rusi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )