Libnet.ro
UNICEF

06:15

Siria: Peste 300 de morti, miercuri, un RECORD al celor 18 luni de conflict.

România Liberă România Liberă,
Siria: Peste 300 de morti, miercuri, un RECORD al celor 18 luni de conflict.

Cel putin 305 persoane au murit miercuri in violentele din Siria, acesta fiind cel mai ridicat bilant din cele 18 luni de conflict, potrivit statisticilor Observatorului sirian pentru drepturile omului OSDO), publicate joi, relateaza AFP, citata de Mediafax. Este vorba despre cel mai grav bilant inregistrat intr-o singura zi, din martie 2011. Si aceasta doar numarand persoanele identificate. Daca luam in considerare cadavrele gasite si neidentificate, bilantul ar putea fi mult mai mare, a . continuă pe România Liberă

Cel mai sangeros bilant din Siria. Peste 300 de morti intr-o singura zi, un record al celor 18 luni de conflict

Cel putin 305 persoane au murit miercuri in violentele din Siria, acesta fiind cel mai ridicat bilant din cele 18 luni de conflict, potrivit statisticilor Observatorului sirian pentru drepturile omului OSDO),.

Siria: Peste 300 de morti, intr-o SINGURA ZI. Un RECORD al celor 18 luni de conflict.

Cel putin 305 persoane au murit miercuri in violentele din Siria, acesta fiind cel mai ridicat bilant din cele 18 luni de conflict, potrivit statisticilor Observatorului sirian pentru drepturile omului OSDO), publicate joi, relateaza AFP, citata de Mediafax. Este vorba despre cel mai grav bilant inregistrat intr-o singura zi, din martie 2011. Si aceasta doar numarand persoanele identificate. Daca luam in considerare cadavrele gasite si neidentificate, bilantul ar putea fi mult mai mare, a .

Peste 300 de angajati protesteaza la Divizia Petrochimica Bradu din Pitesti

Peste 300 de angajati de la Divizia Petrochimica Bradu de la Pitesti, apartinand Oltchim Ramnicu Valcea, protesteaza, miercuri, in fata sediului societatii, nemultumiti de amploarea scandalului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )