Libnet.ro
UNICEF

18:15

O siriana este cea mai tanara participanta la Olimpiada, dupa 1968

România Liberă România Liberă,
O siriana este cea mai tanara participanta la Olimpiada, dupa 1968

Jucatoarea siriana de tenis de masa Hend Zaza, in varsta de 11 ani, a obtinut calificarea la Jocuril. continuă pe România Liberă

Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament. Solutia de ultima ora, de la specialisti

Centrala este piatra de temelie a casei, astfel ca alegerea ei este cu atat mai dificila cu cat exista pe piata diferite variante de centrale termice, iar toate pretind ca sunt cele mai bune. Care e varianta stralucita? Solutia vine chiar de la specialisti. Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament? .

Hend Zaza, copilaria si calificarea la JO - Ce varsta are cea mai tanara concurenta de la editia din 1968 incoace

Hend Zaza, in varsta de 11 ani, s-a calificat la Olimpiada. Este cea mai tanara participanta la JO dupa 1968, cand la editia de iarna a concurat romanca Beatrice Hustiu.

Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor. Nu imi este teama de moarte cum imi este de asta!

Despre viata personala a lui Catalin Stefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, se stiu putine lucruri. Cand si cand mai aflam un anumanunt, doua, din emisiunea in cadrul careia este jurat, iUmor. Tot de acolo stim si ce il sperie mai tare decat moartea. Cea mai mare frica a lui Cheloo, juratul de la iUmor .

Cea mai impresionanta fotografie cu Marte are 1,8 miliarde de pixeli si a fost facuta intr-o saptamana

NASA a incercat sa captureze cea mai detaliata fotografie surprinsa vreodata pe Marte, iar rezultatul este unul pe masura. Roverul agentiei spatiale a reusit sa ne arate Planeta Rosie.

Cea mai veche piramida din Egipt, redeschisa turistilor

Cea mai veche piramida din Egipt poate fi din nou vizitata, dupa indelungate lucrari de restaurare. La ceremonia redeschiderii au luat parte seful guvernului de la Cairo si mai multi demnitari.

Romania face valuri in topul companiilor cu cea mai mare crestere: unde ar trebui sa te angajezi

Cei de la Financial Times au lansat un clasament foarte interesant, este vorba de un top 1000 format din companiile care au avut cea mai mare crestere in ultimii ani. in cazul in care erai in.

VIDEO Fotografia cu cea mai mare rezolutie obtinuta vreodata pe Marte, realizata de roverul Curiosity

Roverul Curiosity, trimis de NASA pe Marte, a realizat fotografia cu cea mai mare rezolutie 1,8 miliarde de pixeli) obtinuta vreodata pana acum pe Planeta Rosie.

Europa a cunoscut de departe cea mai calda iarna de pana acum

Europa a trecut prin cea mai calda iarna inregistrata vreodata de departe, a anuntat miercuri Serviciul European Copernicus pentru Schimbari Climatice, relateaza dpa.

Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa. Rivalii lor au luat masuri

Alex Abagiu si Radu Vladut si-au atras antipatie de la echipele concurente la Asia Express, iar motivul ar fi atitudinea lor ofensiva si aoroganta. Iata ce se intampla. Razboi la Asia Express! Alex Abagiu si Radu, cea mai detestata echipa Chiar daca despre Alex Abagiu au vorbit frumos colegii de competitie, nu au inteles insa .

Iarna 2019-2020, cea mai calda inregistrata vreodata in Europa

Iarna aceasta a fost de departe cea mai calda inregistrata vreodata in Europa, potrivit Serviciului european Copernicus privind schimbarile climatice, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )