Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un sistem de racire a cireselor cu apa a fost dat in exploatare in premiera in Moldova

Adevărul Adevărul,
Un sistem de racire a cireselor cu apa a fost dat in exploatare in premiera in Moldova

Un sistem de racire a cireselor hydrocooling a fost instalat in premiera in Republica Moldova in cadrul unei intreprinderi. Hydrocooling-ul este un echipament care timp de sapte minute raceste ciresele cu ajutorul unui jet de apa rece. Dupa racire, ciresele sunt depozitate in frigider, ulterior sunt trecute prin linia de calibrare pe apa si sunt impachetate in ambalajul solicitat de cumparator. continuă pe Adevărul

Politistul pedofil a fost dat in judecata de fostul sef, care ii cere despagubiri

Politistul pedifil Eugen Stan a fost dat in judecata de fostul sef, comisarul sef Rene Emanuel Vornicu. Suparat ca a fost suspendat in urma anchetei declansate de Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), Vornicu si-a actionat in instanta fostul subaltern cerand obligarea la daune morale pentru repararea prejudiciului de imagine, atingeri aduse reputatiei.

Politistul-pedofil a fost dat in judecata de fostul sau sef care a fost suspendat din Politie ca urmare a scandalului (VIDEO)

Comisarul sef Rene Emanuel Vornicu, suspendat din politie dupa izbucnirea scandalului politistului pedofil, l-a actionat in instanta pe fostul subaltern Eugen Stan. Comisarul cere ca cel care i-a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )