Libnet.ro
UNICEF

09:45

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016

Adevărul Adevărul,
Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016. continuă pe Adevărul

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016 |adevarul.ro

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016.

Armata siriana a preluat controlul orasului Alep. Este cea mai mare victorie a regimului, in fata rebelilor, de la inceputul razboiului

Armata siriana a anuntat cea mai importanta victorie obtinuta impotriva rebelilor de la inceputul razboiului, in 2011. Astfel, soldatii sirieni au preluat controlul orasului nordic Alep, dupa ce ultimul convoi de rebeli a parasit orasul .

Cea mai mare cerestere a numarului de pasageri din istoria aeroportului din Timisoara. in 2017 vor demara modernizarea si extinderea aerogarii

Venirea celor doua noi companii low-cost, Ryan Air si Blue Air, pe Aeroportul Traian Vuia Timisoara, a crescut cu 70% numarul pasagerilor pe cel mai mare aeroport din vestul Romaniei.

Cum a ajuns Radio Romania sa-i plateasca unui angajat 100.000 de euro. Voi dona cea mai mare parte din bani

Societatea Romana de Radiodifuziune SRR) este obligata sa plateasca daune morale de 100. 000 de euro unui angajat al studioului teritorial Cluj. Nota de plata pentru abuzurile la care a fost supus jurnalistul Mihai Miclaus de conducerea institutiei va fi platita din banii contribuabililor, insa clujeanul sustine ca va face demersuri ca cei vinovati sa achite personal despagubirea.

In Covasna, un patron din cinci este hexagenar. La polul opus, in Giurgiu avem cea mai mare pondere a patronilor cu varsta de sub 29 de ani

Cand m-am urcat in singurul taxi disponibil din statia de taximetre, nu apucasem sa vad ca soferul e un barbat la peste 70 de ani, caruia ii tremurau imperceptibil, mainile. Evident, l-am intrebt in timpul cursei de ce face taximetrie, nu ii ajunge pensia? Omul mi-a raspuns sincer: atat nora cat si baiatul lui au ramas amandoi fara serviciu. Au un copil, traiesc din expediente, iar el a fost sofer profesionist la viata lui. Asa ca si-a facut o firma prin care practica taximetria cu un singur scop: sa-si ajute copilul sa supravietuiasca.

Suntem iar la COADA CLASAMENTULUI. PASAPORTUL ROMANESC are cea mai slaba putere de circulatie fara viza din UE

Pasaportul romanesc are cea mai slaba putere de circulatie fara viza dintre cele din Uniunea Europeana, arata un clasament alcatuit de World Economic Forum. in opinia lui Mircea Geoana, acest lucru.

Asa arata cea mai noua cafenea cu juice bar din Bucuresti

Handsome Monk Coffee House este cea mai noua cafenea din Bucuresti, in care se regaseste si un juice bar cu sucuri naturale. Localul se afla in Park Lake si a fost deschis de un roman dupa o investitie de 300. 000 euro.

Profi a inaugurat trei magazine si a devenit cea mai extinsa retea de retail din tara

Reteaua Profi a inaugurat astazi trei noi unitati la Bacau, Racaciuni si Sarmasu, incheind 2016 cu un total de 501 de magazine. Astfel, Profi devine cea mai extinsa retea de retail de pe teritoriul Romaniei, conform unui comunicat de presa al companiei.

Armata siriana a preluat controlul orasului Alep. Este cea mai amre victorie a regimului, in fata rebelilor, de la inceputul razboiului

Armata siriana a anuntat cea mai importanta victorie obtinuta impotriva rebelilor de la inceputul razboiului, in 2011. Astfel, soldatii sirieni au preluat controlul orasului nordic Alep, dupa ce ultimul convoi de rebeli a parasit orasul .

Italia: Cea mai veche banca din lume, Banca Monte dei Paschi di Siena, se apropie de un plan public de salvare

Banca italiana Banca Monte dei Paschi di Siena, a treia institutie financiara a tarii si cea mai veche de pe planeta, parea joi din ce in ce mai aproape de un plan public de salvare, daca nu reuseste o majorare de capital pe piata de cinci miliarde de euro, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )