Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sistemul cardului de sanatate, din nou blocat, in plina criza de CORONAVIRUS

B1 B1,
Sistemul cardului de sanatate, din nou blocat, in plina criza de CORONAVIRUS

In plina criza de coronavirus, Sistemul informatic al Casei Nationale de Sanatate a picat din nou, marti dimineata, astfel ca medicii de familie nu pot emite retete pentru pacienti. Situatia este destul. continuă pe B1

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Ministerul Muncii, anunt oficial in plina criza de coronavirus. Ce recomanda pentru angajatii romani

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale recomanda aplicarea unor serii de masuri in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus. Cea mai importanta dintre acestea este flexibilizarea conditiilor de munca, acolo unde se poate. Angajatorul are dreptul sa te controleze in timpul programului Potrivit unui comunicat emis de MMPS, in contextul suspendarii cursurilor scolare in unitatile de .

Cristina Siscanu, din nou la TV. in ce emisiune de la Kanal D este concurenta acum

E o prezenta constanta in televiziune si e foarte activa pe social media. Are un stil vestimentar foarte bine conturat, isi testeaza constant limitele si e foarte ambitioasa. Si e ultima achizitie in concusrul de la Kanal D, Bravo, ai stil. A intrat in concurs pentru ca se imbraca bine Cristina Siscanu e ultima vedeta .

Coronavirus - Seful Societatii de Microbiologie: Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire Posibil varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou

Fumatorii sunt mai predispusi la imbolnavire pentru ca apararea organismului este afectata de consumul de tutun, afirma presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila. El a spus ca spera ca pana la vara transmiterea virusului sa se faca mai dificil, insa intrevede si posibilitatea unei ciclicitati: varf in aprilie-mai, in cursul verii va scadea, in iarna va creste din nou.

VIDEO Real Madrid, invinsa in deplasare de Betis Barcelona, din nou lider

Real Madrid a fost invinsa de Betis Sevilla, scor 2-1, pe Estadio Benito Villamarin, in etapa a 27-a din LaLiga. Andaluzii au obtinut victoria gratie unui gol marcat in minutul 82. in urma acestui esec, Realul pierde primul loc in clasament, iar Barcelona este din nou lider.

Caru`cu vedete: Ciupitor de sfarcuri sau tinator profesionist de bauturi? Vedetele angajeaza oameni pentru cele mai ciudate joburi; Bianca Dragusanu si Alex Bodi divorteaza din nou

O melodie a lui Benone Sinulescu, viralizata in Emiratele Arabe Unite. Cantaretul de muzica populara il cauta pe arabul care face furori pe net cu melodia lui. Trupa Genesis se reuneste, dar starea de sanatate a lui Phil Collins e precara. Solistul va canta in scaun cu rotile.

Coronavirus: Comisia de sanatate din Camera Deputatilor a votat suplimentarea stocurilor de urgenta medicala

Deputatii din Comisia de Sanatate au dat, marti, raport favorabil proiectului de lege care reglementeaza stocurile de urgenta medicala si masurile aferente instituirii carantinei. Parlamentarii au introdus noi amendamente care permit suplimentarea fondurilor pentru achizitia de materiale la nevoie.

Partidul lui Putin pregateste amendarea constitutiei pentru a-i permite sa candideze din nou la presedintie

Partidul de guvernamant Rusia Unita a transmis marti ca sustine amendarea constitutiei astfel incat Vladimir Putin sa poata candida pentru un nou mandat de presedinte, in conditiile in care legislatia in vigoare ar impiedica o astfel de miscare, transmite Reuters, citand agentia RIA.

Nivelul de poluare din judetul Ilfov a atins din nou cote ingrijoratoare, sambata seara, langa groapa de gunoi de la Vidra

Nivelul de poluare a atins din nou cote ingrijoratoare in judetul Ilfov, langa groapa de gunoi de la Vidra. Daca B1. RO indica initial ca limitele au fost depasite in noaptea de vineri spre sambata,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )