Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sistemul cardului de sanatate nu functioneaza pentru a 22-a zi consecutiv

Hotnews Hotnews,
 Sistemul cardului de sanatate nu functioneaza pentru a 22-a zi consecutiv

Sistemul cardului de sanatate nu functioneaza pentru a 22-a zi consecutiv, fiind cea mai grava avarie de la darea sa in folosinta. Sistemul informatic PIAS a functionat pentru scurt timp vineri dupa-amiaza, insa acum este din nou nefunctional. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si cei ai companiei Siveco, s-au intalnit luni pentru o discutie pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

Sistemul cardului de sanatate functioneaza dupa 19 zile de blocaj

Sistemul cardului national de sanatate a reinceput sa functioneze vineri dupa-amiaza, pentru prima data dupa 19 zile de blocaj. Sistemul a fost repornit cu putin timp in urma. Reprezentantii CNAS anuntasera, ieri, ca se fac testele finale pentru revenirea la modul de lucru uzual. Sistemul a fost nefunctional timp de 19 zile, fiind cea mai grava avarie de la darea lui in folosinta. Medicii au explicat ca, in aceasta perioada, au fost nevoiti sa trimita acasa o parte dintre pacienti, din cauza ca riscau sa achite din buzunar contravaloarea serviciilor care nu puteau fi inregistrate in sistem.

Sistemul asigurarilor de sanatate functioneaza pentru prima data dupa 19 zile

Sistemul cardului national de sanatate functioneaza pentru prima data dupa 19 zile. Aceasta a fost cea mai grava avariede la darea lui in folosinta, precizeaza HotNews. Joi, reprezentantii CNAS.

Sistemul cardului de sanatate e inca blocat. Metoda de decontare cand sistemul online nu functioneaza

Sistemul cardului national de sanatate este inca blocat. Au trecut 21 de zile de cand platforma online care gestioneaza cardurile nationale de sanatate nu poate fi utilizata.

Sistemul cardului de sanatate, blocat pentru a 22-a zi consecutiv - E cea mai grava avarie de la darea sa in folosinta. Sorina Pintea, discutii la Minister

Sistemul cardurilor de sanatate nu functioneaza pentru a 22-a zi consecutiv. PIAS a mers doar pentru scurt timp, vineri dupa-amiaza. Aceasta este cea mai grava avarie de la darea sa in folosinta, precizeaza Ho.

Sfat de Sanatate. Ponturi pentru un tranzit intestinal corect in vacanta

Vacanta ne este stricata de multe ori de un tranzit intestinal prost. Ce facem pentru a avea zile bune in concediu, cel putin cand vine vorba de stomacul nostru, explica gastroenterologul Andrei Haidar la Sfat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )