Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Sistemul Coca-Cola din Romania investeste 11 milioane de euro in fabrica din Poiana Negrii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sistemul Coca-Cola din Romania investeste 11 milioane de euro in fabrica din Poiana Negrii

Sistemul Coca-Cola din Romania, format din Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania, a inaugurat o noua linie de imbuteliere a apei de ultima generatie la fabrica din Poiana Negrii, judetul Suceava, cu o capacitate maxima de productie de 1,3 milioane. continuă pe Wall-Street Ro

MOL Romania investeste 425.000 euro in constructia unui heliport pe acoperisul Spitalului Marie Curie

MOL Romania investeste 425. 000 euro in constructia unui heliport pe acoperisul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii M. Curie. Lucrarile vor incepe in toamna anului 2019.

Bonami, target de 10 milioane euro in Romania

Retailer-ul de mobilier si accesorii online, Bonami, a atins in 2018 o cifra de afaceri de 40 milioane euro cu o crestere de 40 %. Compania a inregistrat un progres pe finalul anului trecut datorita extinderii in Ungaria. Avand un potential important, tara vecina ar trebui sa aduca 10% din veniturile pe 2019.

Notino a vandut in 2018 parfumuri si produse de beauty in valoare de 328 milioane euro

Notino, retailer european online de parfumuri si produse de beauty, a obtinut anul trecut cele mai bune rezultate din cei 15 ani de activitate. In 2018, Notino a vandut parfumuri si produse de beauty in valoare de 328 milioane euro, in crestere cu.

FEI ofera fonduri de 170 de milioane de euro pentru IMM-urile si studentii din Romania

Fondul European de Investitii FEI) a semnat miercuri patru acorduri de finantare in Romania, prin care tara noastra va beneficia de fonduri de peste 170 de milioane de euro pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii si pentru a credita studentii care vor sa-si continue cursurile in strainatate.

Finantari de peste 170 de milioane de euro pentru studentii si intreprinderile mici si mijlocii din Romania

Fondul European de Investitii FEI) a semnat patru acorduri de finantare in Romania, prin care studentii si IMM-urile vor beneficia de peste 170 de milioane de euro, potrivit comunicatului emis miercuri.

Un magazin online cu de toate estimeaza vanzari de 10 milioane euro in Romania

Un mare retailer online cu de toate estimeaza ca va atinge, in Romania, vanzari de 10 milioane euro in 2019, dupa ce si-a schimbat strategia privind modul in care se pot face cumparaturile.

Retailerul home deco Bonami, target de 10 milioane euro in Romania

Cu o crestere de 40%, retailer-ul de mobilier si accesorii online Bonami , a atins in 2018 o cifra de afaceri totala de 40 milioane euro. Compania a inregistrat o progresie spectaculoasa pe finalul anului trecut datorita extinderii in Ungaria. Avand.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 461 milioane euro in martie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 31 martie, de 32,03 miliarde euro, cu 461 milioane euro mai mici fata de cele inregistrate in 28 februarie.

Compania Municipala Energetica Bucuresti vrea sa cumpere tevi si accesorii de 27 milioane euro

Compania Municipala Energetica Bucuresti a lansat o licitatie prin care vizeaza achizitia de tevi si accesorii preizolate in valoare de 130,05 milioane lei 27,2 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

O companie municipala vrea sa cumpere tevi si accesorii in valoare de peste 27 milioane euro

Compania Municipala Energetica Bucuresti a lansat o licitatie prin care vizeaza achizitia de tevi si accesorii preizolate in valoare de 130,05 milioane lei 27,2 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )