Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificatele de cazier judiciar nu functioneaza

B1 B1,
Sistemul informatic prin care se elibereaza certificatele de cazier judiciar nu functioneaza

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii. Defectiunea a survenit in urma unei avarii de natura tehnica, potrivit. continuă pe B1

Probleme la eliberarea certificatelor de cazier judiciar in toata tara. Anuntul facut de Politia Romana

Sunt probleme la eliberarea certificatelor de cazier judiciar in toata tara. Politia Romana anunta ca exista o avarie la sistemul Informatic, iar eliberarea documentelor este ingreunata. Cei care au nevoie.

IGPR: 401 persoane, semnalate ca disparute, depistate prin Sistemul Informatic Schengen

Politistii romani si partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat, in ultima saptamana, 700 de persoane, 74 de autovehicule si 34 de documente ce faceau obiectul unor semnalari introduse in Sistemul Informatic Schengen.

Lucrari de mentenanta la sistemul informatic. Posibile intreruperi in activitatea de emitere a rovinietelor

Din cauza lucrarilor de mentenanta la sistemul informatic al OMV PETROM este posibil ca luni, 12 noiembrie, in intervalul 00. 00, sa existe intreruperi in activitatea de emitere a rovinietelor si peajelor.

Legea prin care se vor aloca fonduri de 860.000 de euro Casei Regale a trecut de Camera Deputatilor. A fost adoptata prin procedura tacita

Legea prin care se vor aloca fonduri de 860. 000 de euro Casei Regale de la bugetul statului, in fiecare an, a trecut de Camera Deputatilor fara sa fie votata si dezbatuta. Legea a fost adoptata prin.

Dragnea vorbeste despre obsesiile lui Iohannis si prezinta o noua valiza prin care arata ca presedintele minte

Presedintele Iohannis vorbeste despre penali care s-au cocotat in varful statului, dar, de fapt, el este cel care s-a cocotat, fiind urmarit penal in mai multe dosare, dar nu si-a dat demisia, a afirmat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )