Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sistemul Ro-Alert, folosit pentru avertizarea localnicilor din Sfantu Gheorghe ca a fost vazut un urs

Hotnews Hotnews,
 Sistemul Ro-Alert, folosit pentru avertizarea localnicilor din Sfantu Gheorghe ca a fost vazut un urs

Sistemul Ro-Alert a fost folosit pentru avertizarea localnicilor din Sfantu Gheorghe ca un urs a fost vazut in zona strandului municipal, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Primarii din Sfantu Gheorghe si Odorheiu Secuiesc, amendati pentru ca nu au arborat steagul Romaniei

Primarii din Sfantu Gheorghe si Odorheiu Secuiesc au fost amendati de prefectii de Covasna si Harghita, pentru ca, in 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, nu au arborat si drapelul Romaniei alaturi de cel al Ungariei, pe strazile din cele doua orase, potrivit Mediafax.

PENTRU NERESPECTAREA PREVEDERILOR DIN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: SRJ MediaSind cheama in judecata conducerea TVR

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind, impreuna cu filiala sa din Societatea Romana de Televiziune, MediaSind TVR, au depus, ieri, la Tribunalul Bucuresti cererea de chemare in judecata a conducerii TVR pentru nerespectarea prevederilor din Contractul Colectiv de Munca.

RAPORT AL CONSILIULUI EUROPEI DESPRE SISTEMUL PENITENCIAR ROMAN: Creste violenta detinutilor, din cauza conditiilor de detentie

Comitetul pentru prevenirea torturii si a tratamentelor sau pedepselor inumane sau degradante CPT) a Consiliului Europei a publicat, ieri, raportul cu privire la starea sistemului de detentie din tara noastra atat in ceea ce priveste arestul preventiv, cat si sistemul penitenciare. Raportul a fost intocmit in urma vizitei pe care oficialii europeni au efectuat-o anul trecut in tara noastra si el reflecta problemele persistente in inchisorile din Romania - inclusiv abuzul detinutilor de catre personal si violenta din penitenciare.

PENTRU SEDINTA ACTIONARILOR DIN 24 APRILIE: IAR Brasov propune distribuirea a peste o treime din profit ca dividende

Conducerea producatorului de elicoptere militare IAR Brasov IARV) a propus actionarilor pentru sedinta din 24 aprilie distruirea sumei de 11,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a aproape 37% din profitul net de 31,18 milioane de lei realizat in 2018.

Seful unui ONG pentru drepturile omului din Cecenia, condamnat la patru ani de inchisoare

Oiub Titiev, seful ONG-ului rus pentru drepturile omului Memorial, a fost condamnat luni la patru ani de inchisoare la termenul procesului in care a fost gasit vinovat de posesie ilegala de drogul, proces denuntat de catre partizanii activistului ca fiind unul fabricat, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )