Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sistemul de termoficare din Bucuresti ar putea primi 176 de milioane de euro de la UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sistemul de termoficare din Bucuresti ar putea primi 176 de milioane de euro de la UE

Un numar de 19 proiecte din sectorul energetic, in valoare de 494,3 milioane de euro, vor primi finantare prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM), cel mai important dintre ele vizand sistemul de termoficare din Bucuresti, potrivit unui document al Ministerului Fondurilor Europene, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cat incaseaza companiile care ar trebui sa curete iarna strazile din Bucuresti

Companiile care ar trebui sa curete iarna strazile din Bucuresti incaseaza in total 130 de milioane de lei in fiecare an. Cel mai mare contract e in sectorul 4, acolo unde Rebu are un contract de aproape 50 de.

Audit Curtea de Conturi: Primariile din Bucuresti au cheltuit in perioada 2007-2014 circa 600 milioane euro pentru intretinerea spatiilor verzi

Primariile din Bucuresti au cheltuit in perioada 2007-2014 circa 2,7 miliarde lei 600 milioane euro) pentru intretinerea si amenajarea spatiilor verzi, potrivit unui Audit al Curtii de Conturi. Din aceasta suma, Administratia Lacuri Parcuri si Agrement din subordinea Primariei Capitalei a cheltuit 260 milioane lei, Primaria sector 1 - 354 milioane lei, Primaria sector 2- 232 milioane lei, Primaria sector 3 - 914 milioane lei, Primaria sector 4 - 552 milioane lei, primaria sector 5 - 88 milioane lei, iar Primaria sector 6 - 311 milioane lei.

Dezvaluiri incredibile ale Curtii de Conturi in Afacerea panseluta din Bucuresti: primarii Capitalei au aruncat banii contribuabililor pe tei cumparati cu 2.500 de lei, crizanteme de 310 lei, cos de gunoi de 2.800 lei si balansoar de 12.000 de lei

Bataia de joc a primarilor din Bucuresti la adresa taxelor si impozitelor platite de contribuabili a fost documentata de Curtea de Conturi. Dezvaluirile arata o incredibila risipa de bani: primariile de sectoare au cumparat plante si arbori de 20 de ori mai scumpe decat preturile de la producatori. In sectoarele 3 si 6, o mare parte dintre arborii plantati s-au uscat imediat sau au fost furati, risipindu-se zeci de milioane de lei. Sume uriase au fost cheltuite nejustificat si pentru locurile de joaca din parcuri. Citeste in articol cele mai relevante exemple de cheltuire abuziva a banilor publici.

Directorul RADET: Retelele din Bucuresti sunt neschimbate de peste 40 de ani

Directorul RADET Valentin Vitalariu a confirmat in direct la Antena 3 avaria in urma careia peste 100 de blocuri din Bucuresti au ramas fara caldura, precizand ca retelele din Bucuresti sunt neschimbate de.

Actiune de crowdfunding pentru spectacolul Cind timpul sta pe loc, cu Mihaela Sirbu si Serban Pavlu, la Teatrul de Arta din Bucuresti

O actiune de crowdfunding pentru spectacolul de teatru Cind timpul sta pe loc, de Donald Margulies, in regia lui Bogdan Budes, cu Mihaela Sirbu si Serban Pavlu in rolurile principale, are loc la Teatrul de Arta din Bucuresti. Echipa spectacolului va prezenta sambata, 16 ianuarie, la ora 21:15, la Teatrul de Arta strada Sf. Stefan nr. 21), un spectacol lectura, parte a actiunii de crowdfunding.

Situatie critica in privinta gropilor din Bucuresti: Contractele de intretinere a strazilor au expirat, gaurile din sosele sunt astupate de 9 angajati ai Administratiei Strazilor

Contractele de intretinere a strazilor incheiate de Primaria Capitalei in 2011 au expirat pe 2 octombrie 2015, iar de atunci de astuparea gropilor de pe cele 500 de strazi administrate de municipalitate se ocupa doar cei noua angajati ai Administratiei Strazilor desemnati pentru asta. Primaria a lansat in martie licitatia pentru incheierea unor noi contracte, insa procedura nu a fost finalizata, dupa ce se vor desemna castigatorii urmand si contestatiile. Daca pana acum situatia este sub control, dupa perioada de iarna Bucurestiul este plin de gropi si este greu de crezut ca cei noua oamenii vor putea face fata, daca nu se finalizeaza licitatia.

Mii de oameni, lasati in frig. Peste 100 de blocuri din Bucuresti au ramas fara caldura

Un numar de 110 blocuri din Militari au ramas fara agent termic in urma unei avarii, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Primariei Municipiului Bucuresti PMB), Alexandru Ichim, potrivit Agerpres.

3D Printing made in Romania: Doi tineri printeaza pentru multinationale, din Bucuresti

Au 30 de ani, au terminat arhitectura la Mincu in 2010 si se completeaza ea, Alexandra Stoican, este antreprenor din 2007, cand a pornit magazinul online de gadget-uri USBMania si s-a specializat pe SEO si eCommerce, in timp ce Dragos Toader.

Apel de la Centrul de Transfuzie Sanguina din Bucuresti: E nevoie mare de sange

Inceput de an sub asteptarile si sperantele noastre si mai ales cu mult sub nevoia spitalelor, de aceea va rugam sa veniti la CTS Bucuresti, str Dr Ctin Caracas nr 2-8 langa Piata Victoriei) sa donati sange pentru.

Operatorii de deszapezire din Bucuresti, amendati cu 30.000 de lei de Primaria Capitalei

Inspectorii Primariei Capitalei au amendat firmele de salubrizare responsabile cu deszapezirea in cele sase sectoare ale Capitalei cu cate 5000 lei fiecare, pentru nerespectarea obligatiilor ce le revin in conformitate cu Normele de Salubrizare ale Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2457 seconds )