Libnet.ro
UNICEF

20:45

Site-ul adevarul.ro, invadat de o mica armata in slujba lui Dan Voiculescu

Adevărul Adevărul,
Site-ul adevarul.ro, invadat de o mica armata in slujba lui Dan Voiculescu

Mai multi internauti abonati la site-ul adevarul. ro par a avea o pasiune comuna: viata si activitatea lui Dan Voiculescu. Acestia nu citesc nimic altceva decat articolele care au legatura cu presedintele fondator al Partidului Conservator, arata o analiza a activitatii publice a acestora pe site-ul adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Primul documentar romanesc despre Facebook o productie Adevarul [VIDEO]

O echipa Adevarul a filmat primul documentar romanesc despre influenta Facebook. Acesta va fi disponbil integral maine pe site-ul adevarul. ro. Sunt 7. 2 milioane de conturi de Facebook in tara noastra, la 10 milioane de utilizatori de internet. Facebook-ul e important pentru adolescentii care vor sa primeasca si sa dea like-uri, dar la fel de mult conteaza si pentru politicienii aflati in cautare de voturi. O campanie umanitara pe Facebook are mari sanse de reusita si poate sa-ti prelungeasca viata. La [].

Ponta, din biroul de la Guvern: M-am obisnuit ca va veni cineva in locul meu

Premierul Victor Ponta este invitat la Romania TV, de la ora 21. 00, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Guvernului.

VIDEO Matrix, o combinatie de scene si cadre furate

Este posibil ca celebrul film Matrix sa fie o combinatie de scene si cadre furate din alte pelicule? Ca orice alta productie pana si opera fratilor Wachowski are, dupa cum arata site-ul Culturegraphy, o serie de asemanari cu alte pelicule, numai ca unele dintre ele sunt absolut evidente.

Cum l-a ajutat KGB pe Vladimir Putin sa ajunga un guru al relatiilor externe

Pe 18 august 1989, generalulVladimir A. Kriucikov, presedintele KGB, a inaintat CC al PCUS un raport cu privire la necesitatea constituirii in cadrul KGB-ului din URSS a Directiei pentru Apararea Oranduirii Constitutionale Sovietice si desfiintarea Directiei a 5-a a KGB-ului din URSS care se ocupa de ideologie si disidenti, scrieConstantin Corneanu, specialist in relatii externe, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Profetiile autolichidarii UE si transformarea Uniunii Europene in Eurabia

Continentul european se schimba la fata in plan etno-rasial si religios, iar una dintre consecinte nu cea mai alarmanta) va fi destramarea Uniunii Europene, scrie etologul Dorian Furtuna pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Epic Show, episodul 13: despre falsa modestie si cenzura inutila

In editia din aceasta seara a emisiunii Epic Show, difuzata de la ora 20:30 la Prima TV si pe adevarul. ro, baietii si-au propus sa-si scoata in evidenta modestia.

Este suficient miliardul american pentru inlaturarea pericolului rus?

Intr-o demonstratie care indica schimbarea prioritatilor in politica externa americana, presedintele Barak Obama a efectuat o vizita in Polonia unde s-a intalnit cu lideri din Europa Centrala si de Est pentru a-i asigura de sprijinul neabatut al Statelor Unite in fata unor eventuale pericole venite din partea Rusiei, scrie Eva Galambos, comentator de politica externa, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Plesu: Ca sa cistigam, suntem gata sa ne facem frati cu fosti dusmani, cu papagali tantosi

Nici in calculele mele cele mai suprarealiste nu mi-as fi putut inchipui ca cel mai mare partid al tarii intimplator partidul de guvernamint) se va alia, fara sa clipeasca, cu un personaj caraghios, inconsistent, cunoscut indeobste ca expert in mici pungasii manipulatorii, scrie Andrei Plesu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Simona Halep - o victorie cat mapamondul (II)

Cu cateva decenii bune in urma, Ilie Nastase si Ion Tiriac au fost la un pas de castigarea Cupei Davis. Ce clipe inaltatoare am trait in acei ani, cand tenisul romanesc a fost pe culmile cele mai inalte, scrie Vasile Nanea pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Europenii aluneca spre un colaps demografic. Suntem parte a procesului!

Epoca in care traim, a consumerismului, a individualismului si a confortului, a dus la aparitia fenomenului familiilor mici, cu unul sau doi copii. Casatoriile mai tarzii si copiii mai putini sunt o consecinta a dorintei indivizilor de a-si spori calitatea propriei vieti, de a se realiza profesional, scrie etologul Dorian Furtuna pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )