Libnet.ro
UNICEF

05:00

Site-ul Apple dedicat dezvoltatorilor de aplicatii a fost piratat

B1 B1,
Site-ul Apple dedicat dezvoltatorilor de aplicatii a fost piratat

Apple a avertizat dezvoltatorii de aplicatii pentru produsele sale ca site-ul sau care le este dedicat a fost piratat si ca informatii care ii privesc ar fi putut fi sustrase, relateaza AFP. Joi, un intrus a. continuă pe B1

Site-ul Apple dedicat programatorilor a fost piratat

Gigantul informatic american Apple si-a avertizat dezvoltatorii de aplicatii pentru produsele sale ca site-ul care le este dedicat a fost piratat si ca este posibila sustragerea unor informatii, scrie AFP.

Platforma Apple dedicata dezvoltatorilor de aplicatii a fost piratat

Gigantul informatic american Apple a avertizat dezvoltatorii de aplicatii pentru produsele sale ca site-ul sau care le este dedicat a fost piratat si ca informatii care ii privesc ar fi putut fi sustrase, relateaza AFP.

Lista lui Schindler, licitata pe site-ul eBay

Colectionarii Eric Garvin si Gary Zimet au scos la licitatie pe site-ul eBay o copie a listei lui Schindler, ce contine numele a peste 800 de muncitori evrei din lagarele de concentrare naziste pe care i-a salvat industriasul german Oskar Schindler 1908-1974). Potrivit dailymail. co. uk, pretul de pornire al licitatiei, care a inceput pe 18 iulie, este de 3 milioane de dolari.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )