Libnet.ro
UNICEF

21:15

Site-ul Festivalului George Enescu, relansat sub forma unei platforme multimedia

Adevărul Adevărul,
Site-ul Festivalului George Enescu, relansat sub forma unei platforme multimedia

Site-ul Festivalului International George Enescu, festivalenescu. ro, a fost relansat joi, sub forma unei platforme de continut multimedia, care, prin alinierea la noile tehnologii, permite deschiderea evenimentului cultural catre un public cat mai larg si mai divers. continuă pe Adevărul

Noul site al Festivalului Enescu, o platforma de continut multimedia aliniata la noile tehnologii

Site-ul Festivalului International George Enescu www. festivalenescu. ro a fost relansat joi, sub forma unei platforme de continut multimedia. Galeria media, interconectivitatea si transmisiile live de la.

Proiectul de lege pentru sprijinirea imprumutatilor in CHF a aparut pe site-ul MFP

Proiectul legislativ care ar urma sa ii ajute pe debitorii in CHF si la care Darius Valcov a lucrat impreuna cu bancile a fost publicat, in aceasta seara, pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

FOTO. Razboi intre Mihaela Radulescu si site-ul de satira Times New Roman. Ce spun cele doua parti

Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu a amenintat ca va da in judecata site-ul de satira Times New Roman TNR), pentru articolul cu titlul Dupa jignirile de la Romanii au talent, Raduleasca recidiveaza penibil: Andreea Esca e pitica!. Textul sugereaza ca vedeta ar fi jignit-o pe Andreea Esca, cu apelativul pitica. Jurnalistii TNR au raspuns amenintarii vedetei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )