Libnet.ro
UNICEF

01:05

Site-ul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, piratat: Statul Islamic ar sta la baza incidentului

B1 B1,
Site-ul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, piratat: Statul Islamic ar sta la baza incidentului

Site-ul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, organizatie ce difuzeaza zilnic informatii cu privire la conflictul din Siria, a fost piratat miercuri, de presupusi membri ai gruparii Statul Islamic,. continuă pe B1

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, ATACAT de Statul Islamic

Pirati cibernetici care se declara afiliati gruparii extremiste Statul Islamic SI) au atacat, miercuri, site-ul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), organizatie ce difuzeaza zilnic informatii cu.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului: Al-Qaida a rapit un preot franciscan in Siria

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) a anuntat marti ca catre Frontul Al-Nosra, ramura a Al-Qaida, a rapit un preot franciscan, cu cetatenie irakiana, in nord-vestul Siriei, relateaza AFP, citat.

inceput incet de luna pentru drepturile omului

Inceputul de luna iulie pentru drepturile omului este relativ incet. Dupa marea victorie a comunitatii LGBT in Statele Unite ale Americii, restul pare mai mic ca intindere si se rezuma la incalcari ale drepturilor omului.

Autoritatile au inchis site-ul serialepenet.ro

Unul dintre cele mai cunoscuteportaluri defilme a fost inchis de autoritati, acesta facand obiectul unei cauze penale. Autoritatile romane au inchis recent mai multe site-uri, printre care si Serialepenet. ro. Dupa cum probabil stiti deja, Serialepenet. ro era unul dintre cele mai accesate site-uri cu filme din Romania. in prezent, daca incercati sa accesati sie-ul, veti observa [] Autoritatile au inchis site-ul serialepenet. ro Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Papa Francisc: Este nevoie de un sistem de justitie global, bazat pe drepturile omului si pe grija fata de mediu, nu pe profitul economic

Papa Francisc a sustinut in cadrul unui discurs ca este nevoie de un altfel de sistem de justitie, unul care sa fie bazat pe dreptatea globala, pe respectarea drepturilor omului si pe grija fata de mediu,.

Site-ul serialepenet.ro, inchis in urma deciziei Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri de seriale piratate a fost inchis, in urma deciziei Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Portalul serialepenet. ro a fost sechestrat alaturi de alte.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )