Libnet.ro
UNICEF

20:45

Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Hotnews Hotnews,
 Site-ul oficial de la Roland Garros: Simona Halep, favorita la castigarea turneului

Simona Halep a avut o ascensiune incredibila in ultimul an, sportiva noastra ajungand pana pe locul 4 in ierarhia WTA. Dupa ce Serena Williams cap de serie numarul unu) si Na Li cap de serie numarul doi) au parasit turneul de la Roland Garros, Simona este vazuta drept favorita la castigarea competitiei de la Paris. In urma cu 12 luni, nimeni nu ar fi crezut asa ceva, insa Simona este, alaturi de Maria Sharapova, cea mai indreptatita sa fie numita favorita acestui an, se precizeaza pe site-ul oficial al competitiei. continuă pe Hotnews

Live Score: Roland Garros- Simona Halep-Heather Watson 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a invins-cu cu 6-2, 6-4 pe britanica Heather Watson. in turul trei, Halep o va intalni pe jucatoarea MT. Torro/Flores din Spania care a trecut in turul doi cu 6-2,2-6,6-2 de Magdalena Rybarikova.

Roland Garros: Simona Halep si Sorana Carstea vor evolua joi in turul doi

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Carstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Live scor Roland Garros: Simona Halep si Sorana Cirstea joaca acum in primul tur

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, 26 WTA, joaca in primul tur la Roland Garros, meciurile romancelor incepand la aceeasi ora. Halep evolueaza impotriva rusoaicei Alysa Kleibanova, 87 WTA, iar .

Sapte meciuri cu romani azi la Roland Garros. Simona Halep incheie ziua

Zi agitata azi la Roland Garros pentru romani, fie ca sunt ei jucatori sau simpli suporteri. Nu mai putin de 7 meciuri in care sunt implicati compatrioti de-ai nostri sunt programate azi, in ziua a cincea a competitiei.

Site-ul oficial al FC Dinamo a fost atacat de hackeri! La accesare se pot citi mesaje precum: Forza Steaua si Free Gigi

Site-ul oficial al FC Dinamo a fost atacat, miercuri, de hackeri, care au afisat pe pagina principala mai multe mesaje de sustinere pentru marea rivala, Steaua, informeaza MEDIAFAX. La accesarea.

Roland Garros: Simona Halep - Alysa Kleybanova 6-0, 6-2/ Debut convingator - In turul doi in stil de mare campioana

Simona Halep a debutat perfect la Roland Garros, favorita numarul patru avand nevoie de doar 56 de minute pentru a o invinge pe Alysa Kleybanova, din Rusia 6-0, 6-2). Meciul de pe Philippe Chatrier a fost la discretia Simonei, jucatoarea noastra aratand un joc solid s-a calificat in turul doi). Imi doresc sa ajung cat mai departe la acest turneu, a declarat la finalul disputei Halep.

Simona Halep defileaza la Roland Garros si merge in turul 3

Simona Halep s-a calificat joi seara in turul 3 16-imi de finala)de la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi, fara mari probleme, de britanica Heather Watson, 6-2 6-4. Pentru prima oara in cariera in turul 3 la Openul Frantei, Halep o va intalni pe Maria-Teresa Torro-Flor Spania, 22 de ani, loc 55 WTA). Vineri seara vom afla ora meciului de sambata.

Simona Halep merge categoric in turul 2 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat marti in turul 2 la Roland Garros intr-o maniera categorica, in fata Alysei Kleybanova Rusia), 6-0 6-2. Joi, Halep o intalneste pe Heather Watson in turul 2, live pe onlinesport. ro.

Simona Halep, cifre incredibile dupa debutul de la Roland Garros

Simona Halep impune ritmul cel mai rapid la Roland Garros, daca privim cifrele meciurilor jucate pana acum la Openul Frantei.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in turul doi la Roland Garros

Cap de serie numarul 4, Simona Halep a deschis, marti, programul pe arena centrala Philippe Chatrier, loc unde jucatoarea noastra a evoluat in premiera.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )