Libnet.ro
UNICEF

10:45

Site-ul pirat Newsbin2 a fost inchis la 15 luni dupa ce un tribunal englez i-a blocat continutul

B1 B1,
Site-ul pirat Newsbin2 a fost inchis la 15 luni dupa ce un tribunal englez i-a blocat continutul

Site-ul Newsbin2, unul dintre cele mai cunoscute site-uri care oferea continut piratat, a fost inchis la 15 luni dupa ce un tribunal englez a cerut blocarea continutului acestuia, scrie BBC. Initial. continuă pe B1

Site-ul Google.ro a fost spart de hackeri

Varianta autohtona a motorului de cautare Google nu poate fi accesata in aceasta dimineata, relateaza sursele de presa.

UPDATE Site-ul google.ro nu poate fi accesat/ Google: Serviciile din Romania nu au avut de suferit

Site-ul google. ro nu mai functioneaza de cateva ore pentru mai multi utilizatori, iar pe pagina a aparut pentru o perioada de timp un mesaj al unui hacker algerian, mesaj care se incheia cu cuvintele va urma. UPDATE Ora 11:15 Cei de la Google spun ca serviciile lor din Romania nu au avut de suferit si adauga ca sunt in contact cu organizatia responsabila cu gestionarea numelor de domenii din Romania. Si site-ul yahoo. ro a fost picat un timp.

UPDATE Site-ul google.ro nu a putut fi accesat mai multe ore/ Google: Serviciile din Romania nu au avut de suferit

Site-ul google. ro nu a functionat timp de cateva ore pentru mai multi utilizatori intre orele 8 si 12, iar pe pagina a aparut pentru o perioada de timp un mesaj al unui hacker algerian, mesaj care se incheia cu cuvintele va urma. UPDATE Cei de la Google spun ca serviciile lor din Romania nu au avut de suferit si adauga ca sunt in contact cu organizatia responsabila cu gestionarea numelor de domenii din Romania ICI). Si site-ul yahoo. ro a fost picat un timp.

Site-ul google.ro a fost spart de hackeri miercuri dimineata

Site-ul Google. ro a fost spart de hackeri miercuri dimineata, iar pe pagina a aparut un mesaj al unui hacker algerian. La aceasta ora google. ro nu poate fi in continuare accesat. Mesajul hackerului se termina cu expresia va urma.

Proiect MFP: Termenul de depunere a proiectului de buget la Parlament a fost decalat la 15 noiembrie

Alegerile electorale din decembrie ar putea decala termenul de depunere la Parlament a proiectului de buget, potrivit unui proiect de Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative si reglementarea unor masuri fiscal bugetare, publicat de Ministerul Finantelor. Termenul de depunere a proiectului de buget la Parlament a fost decalat la 15 noiembrie . Modificarea calendarului bugetar a tinut seama si de integrarea strategiei fiscal bugetare, document de politica publica introdus de Legea nr. 69/2010, ale carei prioritati si obiective vor fi luate in consideratie in cadrul etapei de stabilire a limitelor de cheltuieli ce vor fi prezentate Guvernului pana la 31 iulie a fiecarui an, fata de termenul de 1 mai stipulat de vechea reglementare, se arata in nota de fundamentare a proiectului de act normativ. Descarca din atasament si citeste Proiectul integral.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )