Libnet.ro
UNICEF

23:45

Site-ul guvernatorului statului Ohio a fost refacut dupa un atac cibernetic al unui grup care sustine Statul Islamic

Hotnews Hotnews,
 Site-ul guvernatorului statului Ohio a fost refacut dupa un atac cibernetic al unui grup care sustine Statul Islamic

Aproape o duzina de site-uri din Ohio, inclusiv cel al guvernatorului John Kasich au fost refacute luni, la o zi dupa ce un grup de hackeri a postat mesaje de sustinere a Statului Islamic pe ecranele de start, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Parlamentul britanic a fost tinta unui atac cibernetic

Parlamentul britanic a fost tinta unui atac cibernetic, care ii impiedica pe legiuitori sa-si poata accesa e-mail-urile daca nu se afla la Westminster, sediul legislativului din Londra, au informat.

Copilul de 14 ani disparut in EXCURSIE a fost gasit dupa aproximativ ZECE ore de cautari (VIDEO)

UPDATE! Tanarul in varsta de 14 ani pierdut intr-o padure din judetul Arad a fost gasit de autoritati, sambata seara. Cautarile au durat aproximativ zece ore de la d.

FOTO. Trafic pe autostrada A3 a fost reluat, dupa noua ore. O cisterna cu 32 de tone de combustibil s-a rasturnat. Soferul a ajuns la spital. Pompierii actioneaza pentru a preveni o explozie

O cisterna incarcata cu 22 de tone de motorina si 10 tone benzina s-a rasturnat, sambata dimineata, pe autostrada A3. Ca urmare a incidentului, soferul a fost dus la spital, cu un traumatism la o mana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )