Libnet.ro
UNICEF

20:15

Site-uri importante, in pana din cauza unei probleme de infrastructura

Adevărul Adevărul,
Site-uri importante, in pana din cauza unei probleme de infrastructura

Serverele companiei americane CloudFlare gazduiesc unele dintre cele mai importante site-uri si servicii din intreaga lume, care nu mai pot fi acum accesate din cauza unei probleme de infrastructura. continuă pe Adevărul

Faze tari: O femeie de 28 de ani lesina in timp ce face amor: Prima data a fost un soc!; Reactiile starnite de un model, din cauza unei poze in costum de baie. Asa e in sarcina

Un elev a dat-o exemplu pe Viorica Dancila la Bacalaureat. Cum a rezolvat unul din subiectele de la Limba romana. in argumentatia sa, elevul a facut referire la premierul Romaniei si a scris ca e foarte important sa-ti structurezi un discurs, ca sa nu. Greseala care i-a adus unui fermier un castel vechi de 800 de ani. Voia o pasune. Un fermier din Tara Galilor a devenit proprietarul unui castel vechi de 800 de ani, din cauza unei erori.

S-a trezit peste noapte ca este proprietarul unui castel din cauza unei greseli in acte

Noroc chior din cauza unei greseli birocratice. Un fermier din Tara Galilor s-a trezit peste noapte ca are in proprietate un castel vechi de 800 de ani. Fermierul Gwylim Morris voia sa cumpere o mica.

Faze tari: Cum ar fi aratat printesele Disney daca traiau in 2019 si aveau Instagram; Cursa aeriana anulata din cauza unei invazii de gandaci; Cum e viata unei videochatiste

Ce s-a descoperit intr-una dintre cele mai misterioase piramide din Egipt. Ministerul Antichitatilor din Egipt a anuntat vineri. Cum arata femeia care n-a mai mancat de 97 de zile: Traiesc doar cu energia aerului. Audra Bear din Minneapolis, Minnesota, a avut.

Ce se vede, de fapt, cand treci prin scannerul de la aeroport. Pasagerii au facut reclamatii din cauza detaliilor intime care apar pe ecran

Scannerul de la aeroport, dispozitive ce pot fi gasite pe majoritatea aeroporturilor americane si in cateva noduri importante din lume, reprezinta o prezenta obisnuita peste tot in lume. Cu toate acestea, abia acum au aparut detalii despre tehnologia minune, care vine la pachet cu reclamatiile unor pasageri din cauza detaliilor intime ce apar pe ecran.

IN VARA 2018, DIN CAUZA ZBORURILOR INTARZIATE: Pasagerii din tara noastra au pierdut 2.500 ore de vacanta

Pasagerii din tara noastra ai companiilor aeriene au pierdut 2. 500 de ore de vacanta in vara anului trecut din cauza nenumaratelor intarzieri, potrivit unui raport AirHelp.

4 romani mor in fiecare ora din cauza unui accident vascular cerebral. Medicii cer finantare si centre noi, pentru a putea reduce numarul deceselor

Romania are cea mai mare mortalitate prin AVC din Europa - 4 romani mor in fiecare ora din cauza unui accident vascular cerebral. Unul din 5 romani care sufera un AVC moare in primele 30 de zile, iar unul din 3 ramane imobilizat la pat. Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala propune ca in Bucuresti sa se creeze 5 centre care sa asigure prin rotatie garda permanenta pentru acoperirea urgentelor, iar centrele de la Targu Mures, Suceava si Timisoara sa acopere momentan restul tarii. in urmatorii ani, vor fi necesare cel putin inca 4 centre.

TAROM: Activitatea companiei nu este periclitata din cauza descinderilor DIICOT

Activitatea companiei TAROM nu este periclitata din cauza descinderilor de marti dimineata ale procu.

Japonia impune restrictii in relatiile comerciale cu Coreea de Sud din cauza lipsei de incredere dintre cele doua state

Japonia va impune restrictii in ceea ce priveste exporturile catre Coreea de Sud, din cauza diminuarii increderii intre cele doua state, scrie AP News.

Cel putin 13 persoane au murit la Mumbai dupa ce un zid s-a prabusit din cauza ploilor abundente

Cel putin 13 persoane au decedat in metropola indiana Mumbai dupa ce un zid s-a prabusit marti intr-un cartier aflat la periferia orasului, ca urmare a ploilor abundente din ultimele zile, care au cauzat si probleme in ceea ce priveste traficul rutier si feroviar, scrie Mediafax, citand Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )