Libnet.ro
UNICEF

16:30

Situatia drumurilor inchise din cauza zapezii: 4 sosele au fost redeschise, dar 17 raman inchise

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Situatia drumurilor inchise din cauza zapezii: 4 sosele au fost redeschise, dar 17 raman inchise

Drumurile nationale 25 Galati - Tecuci, DN 67C Novaci - Ranca, DN 2B Buzau - Braila si DN 21 Braila - Baraganul au fost redeschise. Totusi, 17 sosele din 9 judete raman in continuare inchise din cauza zapezii, potrivit Centrului Infotrafic din Politia. continuă pe Wall-Street Ro

Situatia drumurilor: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii/ Se circula cu vizibilitate redusa pe toate drumurile

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, informeaza Mediafax. Potrivit comunicatului Infotrafic, raman inchise, in urma ninsorii abundente si a viscolului, urmatoarele tronsoane de drumuri nationale: DN24D Tulucesti - Varlezi jud. Galati), DN24A Husi - Murgeni jud. Vaslui) si DN11A Podu Turcului jud. Bacau) - Barlad jud. Vaslui). Circulatia a fost reluata, in conditii de iarna, pe DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea.

SITUATIA TRAFICULUI LA ORA 16:15. Vezi lista drumurilor inchise din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora 16:15), din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din .

Infotrafic: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza.

Urmeaza ger de -25 de grade. Vezi aici lista drumurilor inchise din cauza viscolului puternic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din cauza ninsorii abundente si a viscolului, sunt inchise toate tronsoanele de drumuri nationale din judetele.

Trei drumuri nationale, din Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, anunta Centrul Infotrafic.

Trei drumuri nationale din Galati, Vaslui si Bacau raman inchise din cauza zapezii

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, anunta Centrul Infotrafic.

Cod galben de ninsori, prelungit pana marti. Sapte drumuri judetene sunt inchise din cauza zapezii

Meteorologii au emis cod galben de ninsori si vant, pana marti la ora 06. Sapte drumuri judetene si doua comunale din judetul Dolj sunt inchise in acest moment din cauza zapezii.

Braila: Militarii ajuta echipele Enel sa ajunga la liniile de curent rupte din cauza zapezii

Armata intervine in judetul Braila. Militarii ajuta echipele Enel sa ajunga la liniile de curent care au fost rupte din cauza zapezii. Armata intervine impreuna cu reprezentantii Enel pentru remedierea.

Braila: Militarii ajuta echipele Electrica Muntenia sa ajunga la liniile de curent rupte din cauza zapezii

Armata intervine in judetul Braila. Militarii ajuta echipele Electrica Muntenia sa ajunga la liniile de curent care au fost rupte din cauza zapezii. Armata intervine impreuna cu reprezentantii Electrica.

Incepe calvarul pe sosea! Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 23 de drumuri nationale, inchise din cauza ninsorii

Autostrada A2 pe tronsonul Bucuresti - Fetesti si 23 de drumuri din 11 judete sunt inchise din cauza ninsorii si a viscolului. In judetele Buzau, Braila si Vrancea circulatia este oprita pe toate drumurile nationale, a anuntat Centrul Infotrafic din.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )