Libnet.ro
UNICEF

17:31

Situatia lui Ovidiu Silaghi, unul dintre motivele liberalilor pentru a reduce competentele ANI

Antena3 Antena3,
Situatia lui Ovidiu Silaghi, unul dintre motivele liberalilor pentru a reduce competentele ANI

Unul dintre motivele liberalilor pentru a reduce competentele ANI este situatia lui Ovidiu Silaghi. Printr-o ciudata coincidenta, ANI anunta in noiembrie anul trecut, chiar la debutul campaniei electorale pentru. continuă pe Antena3

Ovidiu Silaghi respinge informatiile potrivit carora ar avea inca probleme cu acuzatiile aduse de ANI despre averea nejustificata

Ovidiu Silaghi, propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, a dezmintit marti informatiile potrivit carora ar avea inca probleme cu acuzatiile aduse de Agentia Nationala de Integritate, care constatase o diferenta nejustificata intre averea dobandita si cea declarata. Silaghi a afirmat ca a castigat procesul cu ANI din luna aprilie, sentinta fiind definitiva si neatacabila, si ca recursul aflat in prezent la Inalta Curte a fost inaintat de el, cerand ANI despagubiri de un leu. Digi24 precizeaza ca vorba de un proces care este acum pe rolul instantei supreme, dar si de o actiune in faza precontencioasa, la Oradea. Potrivit Digi24, in litigiul de la Curtea de Apel Bucuresti, Silaghi a pierdut si a facut recurs la instanta suprema. In cealalta situatie, Silaghi a avut castig de cauza la Comisia de verificare a averilor de la Oradea, insa hotararea comisiei este departe de a fi definitiva.

PNL il propune Ovidiu Silaghi pentru Transporturi.

UPDATE Conducerea PNL l-a validat pe Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor cu 47 de voturi pentru si cinci impotriva. UPDATE Deputatul liberal Ovidiu Silaghi a fost intrebat, marti, de jurnalisti, inaintea sedintei conducerii PNL convocate pentru nominalizarea la Ministerul Transporturilor, daca are emotii privind numirea sa pentru functia de ministru, el raspunzand: Evident. Nu se stie niciodata, iar votul e vot. UPDATE Sedinta Biroului Politic National al PNL in care va fi .

Ovidiu Silaghi a venit la Guvern. Victor Ponta este la Ministerul Transporturilor.

Ovidiu Silaghi, care ar putea fi propus de PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, a venit la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta aflandu-se insa la sediul Ministerului Transporturilor, pentru a prelua mandatul interimar de ministru, informeaza Mediafax. Surse politice sustin, neoficial, ca pentru postul de ministru a fost propus Ovidiu Silaghi, varianta pe care insa premierul Ponta o analizeaza, avand in vedere ca acesta a facut obiectul unei sesizari a Agentiei Nationale de .

Ovidiu Silaghi - propus la sefia Transporturilor

Ovidiu Silaghi a fost nominalizat, ieri, prin vot, de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, cu 47 de voturi pentru si 5 voturi impotriva.

Dosar incendiar pentru Ovidiu Silaghi: Acesta a fost propus ministru, desi ar fi santajabil

Nominalizarea lui Ovidiu Silaghi de catre PNL pentru functia de ministru al Transporturilor este una controversata. Asta pentru ca, potrivit unui dosar penal in care au fost inculpati procurorul George Balan,.

Ovidiu Silaghi, despre sefia de la Transporturi: Vom continua proiectele demarate de Relu Fenechiu

Ovidiu Silaghi, propunerea PNL pentru sefia Ministerului Transporturilor, a declarat, marti, ca va continua toate programele demarate de Relu Fenechiu si ca i se pare normal ca presedintele Romaniei sa.

PNL l-a nominalizat pe Ovidiu Silaghi pentru a prelua Transporturile

Deputatul Ovidiu Silaghi a fost nominalizat, marti, prin vot, de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, au precizat pentru Mediafax surse participante la sedinta.

Ovidiu Silaghi, nominalizat de liberali pentru postul de ministru al Transporturilor

Deputatul Ovidiu Silaghi a fost nominalizat, marti, prin vot, de BPN al PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, informeaza Mediafax. Conform surselor citate, votul a fost secret, pe.

Ovidiu Silaghi, propus de liberali in fruntea Ministerului Transporturilor

Conducerea PNL, in absenta lui Crin Antonescu, s-a reunit astazi, la Parlament, pentru a stabili succesorul lui Relu Fenechiu. Ovidiu Silaghi a fost propus de liberali pentru a prelua portofoliul de la Transporturi.

Ovidiu Silaghi, propus de liberali pentru Transporturi. Ponta, dupa discutia cu Basescu: Presedintele nu a spus nici da, nici nu

Conducerea PNL, in absenta lui Crin Antonescu, s-a reunit astazi, la Parlament, pentru a stabili succesorul lui Relu Fenechiu. Ovidiu Silaghi a fost propus de liberali pentru a prelua portofoliul de la Transporturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )