Libnet.ro
UNICEF

10:15

Situatia Rovanei Plumb, discutata, luni, intr-o sedinta extraordinara a Comisiei juridice din Parlamentul European (VIDEO)

B1 B1,
Situatia Rovanei Plumb, discutata, luni, intr-o sedinta extraordinara a Comisiei juridice din Parlamentul European (VIDEO)

Social-democratii mai dau, luni, un test major la Bruxelles, dupa ce saptamana trecuta l-au picat cu brio. Rovana Plumb va afla in cursul acestei zile decizia finala a Comisiei JURI. PSD o sustine in. continuă pe B1

Siegfried Muresan: Sedinta JURI in care urma sa fie transata situatia Rovanei Plumb nu mai are loc

Sedinta Comisiei pentru Afaceri juridice JURI) a Parlamentului European programata luni si in care urma sa fie transata situatia Rovanei Plumb nu mai are loc, a anuntat europarlamentarul Siegfried Muresan.

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

Carmen Avram, noi precizari despre situatia Rovanei Plumb: Comisia juridica n-a reusit sa explice clar in ce consta conflictul de interese

Europarlamentarul PSD Carmen Avram vine cu noi precizari despre situatia Rovanei Plumb, dupa audierea in Comisia juridica a Parlamentului European. Comisia juridica din PE n-a reusit nici sa explice c.

DANCILA, DESPRE SITUATIA ROVANEI PLUMB: Comisia JURI se afla la originea unui conflict intre legislatia nationala si cea europeana

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, dupa ce Comisia Juridica din PE a respins nominalizarea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, ca este vorba despre un conflict intre legislatia nationala si cea europeana, iar atitudinea comisiei a fost profund incurajata de opozitia din Romania in frunte cu presedintele Iohannis.

Presedintele Parlamentului European, despre situatia Rovanei Plumb: Procedura de numire, suspendata. Cer Comisiei Juridice sa faca o recomandare clara, pana luni

Presedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, vine cu lamuriri in cazul Rovanei Plumb. Acesta a transmis Comisiei pentru Afaceri Juridice JURI) ca procedura de numire a comisarului propus de PSD es.

Rares Bogdan (PNL): Comisia JURI se intruneste, luni dimineata, pentru a discuta situatia Rovanei Plumb. Au existat presiuni pentru ca acest lucru sa se intample

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a afirmat, duminica seara, ca au existat presiuni astfel incat Comisia JURI din Parlamentul European sa se.

Situatia Rovanei Plumb nu va mai fi discutata, luni, in Comisia Juridica a Parlamentului European. Siegfried Muresan: Sedinta JURI nu mai are loc

Situatia Rovanei Plumb nu va mai fi discutata, luni, in Comisia Juridica a Parlamentului European. Asta pentru ca ordinea de zi a sedintei a fost respinsa, dupa cum a anuntat europarlamentarul PNL Siegfried.

Comisia juridica a Parlamentului European decide, luni, asupra conflictului de interese in cazul Rovanei Plumb

Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) a Parlamentului European are, luni, o sedinta extraordinara pentru a lua o decizie in ceea ce priveste conflict de interese in cazul Rovanei Plumb, dupa ce forul legislativ a dat vot de respingere pentru aceasta in pozitia de comisar european pe transporturi, scrie Mediafax.

Luni, in Parlamentul European incep audierile comisarilor europeni desemnati in cazul Rovanei Plumb procedura este suspendata

Comisarii europeni desemnati in viitoarea Comisie Europeana vor fi audiati in comisiile parlamentare incepand de luni si pana pe 8 octombrie. Rovana Plumb, comisarul desemnat de Guvernul Romaniei, urma sa fie audiata miercuri, dar procedura a fost suspendata, iar Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) a Parlamentului European are luni o sedinta extraordinara pentru a lua o decizie in ceea ce priveste conflictul de interese in cazul acesteia.

Comisia juridica din Parlamentul European se reuneste pentru a discuta cazul Rovanei Plumb

Comisia juridica din Parlamentul European se reuneste luni in sedinta extraordinara pentru a discuta cazul Rovanei Plumb, nominalizata pentru postul de comisar european pentru Transporturi, dupa ce procedura de numire a acesteia a fost suspendata din cauza unor nereguli in declaratia de avere, ceea ce a creat o situatie fata precedent pentru legislativul european.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )