Libnet.ro
UNICEF

08:45

Situatia de securitate din Europa de Est, discutata de Basescu si senatorii americani

România Liberă România Liberă,
Situatia de securitate din Europa de Est, discutata de Basescu si senatorii americani

Presedintele Traian Basescu i-a primit, sambata, la Palatul Cotroceni, pe membrii Senatului SUA John McCain, Ron Johnson si Chris Murphy . continuă pe România Liberă

Traian Basescu a discutat cu John McCain si alti 2 senatori americani despre noua situatie de securitate din Europa de Est

Presedintele Traian Basescu i-a primit sambata la Cotroceni pe senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Chris Murphy ocazie cu care au discutat despre noua situatie de securitate din Europa de Est, informeaza Administratia Prezidentiala. Oficialii americani l-au asigurat pe presedintele Basescu de sprijinul Senatului SUA.

Romania si Bulgaria, singurele tari din Europa unde au CRESCUT investitiile

Romania si Bulgaria sunt singurele tari UE din Europa centrala, estica si de sud-est in care investitiile straine directe au crescut in 2013, releva o analiza a Institutului pentru studii economice .

Standard and Poor's, blamata de autoritatea pietelor din Europa

Autoritatea pietelor din Europa a blamat agentia de evaluare financiara Standard and Poor's S and P) pentru ca a anuntat in mod incorect o reducere a calificativului datoriei Frantei, care a alimentat temerile investitorilor in timpul crizei datoriilor din zona euro.

Amway se extinde in Bulgaria, a 30-a piata de activitate din Europa

Amway, companie din segmentele de frumuse and te, nutri and tie and si ingrijirea locuin and tei, precum and si de vanzari directe, se lanseaza pe pia and ta din Bulgaria, a 30-a pia and ta europeana pentru companie, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )