Libnet.ro
UNICEF

10:30

Situatia statului de drept din Romania, dezbatuta in Parlamentul European: Viorica Dancila va fi prezenta in plen

B1 B1,
Situatia statului de drept din Romania, dezbatuta in Parlamentul European: Viorica Dancila va fi prezenta in plen

Situatia statului de drept din Romania va fi dezbatuta miercuri in plenul Parlamentului European, premierul Viorica Dancila urmand sa participe la discutii. Sedinta va incepe la ora 9. 00, ora. continuă pe B1

LIVE Situatia justitiei din Romania, dezbatuta in PE. Timmermans: Nu vom ezita sa aducem Guvernul roman in fata instantei

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European discuta situatia din Romania, inclusiv independenta justitiei, in prezenta prim-vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans.

Situatia justitiei din Romania, dezbatuta in PE. Timmermans: Nu vom ezita sa aducem Guvernul roman in fata instantei

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans face apel la autoritatile romane sa regandeasca cursul pe care l-au luat, facand referire la modificarile legilor justitiei si Codului penal, vertizand ca, daca regulile sunt incalcate, CE nu va ezita sa ia masuri si sa aduca Romania in fata instantei.

Situatia din Romania, dezbatuta in aceasta saptamana in Parlamentul European. In noiembrie urmeaza o rezolutie

In aceasta saptamana, Parlamentul European va dezbate situatia din Romania cu privire la respectarea statului de drept: luni in cadrul unei sesiuni extraordinare a comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE), iar miercuri chiar in.

Mesaj DUR pentru PSD, in Parlamentul European: Vom fi de partea romanilor. Puteti ignora vocile noastre, dar nu puteti ignora vocile propriului popor

Dezbateri importante in Parlamentul European privind situatia statului de drept din Romania. Europarlamentarul Esteban Gonzales, vicepresedintele Partidului Popular European, ii transmite premierului Viorica.

Liderul ALDE din Parlamentul European: Romania are doua probleme, coruptia si serviciile secrete. Trebuie sa combata mentalitatea veche a securitatii

Presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a declarat miercuri, in cadrul dezbaterilor din Parlamentul European despre situatia statului de drept din Romania, ca tara noastra se.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu am venit ca sa dau socoteala! Critici DURE la adresa rapoartelor MCV (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la dezbaterile din plen privind situatia statului de drept din Romania, ca nu a venit sa dea socoteala. Va spun de la inceput ca nu am venit aici sa dau.

VIDEO Dezbatere despre Romnia n Comisia LIBE din Parlamentul European/ Frans Timmermans se declara preocupat de situatia statului de drept: Nu vedem progrese, vedem pasi napoi. Nu vom ezita sa aducem guvernul romn n fata instantei daca regulile sunt ncal

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European s-a reunit luni seara, la Strasbourg, intr-o sedinta extraordinara pe tema situatiei din Romania, inaintea dezbaterii de miercuri din plenul legislativului european cu privire la protestele din 10 august si statul de drept din tara noastra. UPDATE 3: Frans Timmermans a mai declarat ca procedura de evaluare a procurorului general ridica intrebari ingrijoratoare. UPDATE 2: Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a criticat modificarile aduse legilor Justitiei, afirmand ca CE nu va ezita sa aduca in fata instantei guvernul roman daca regulile sunt incalcate.

Zi de foc in Parlamentul European. A avut loc dezbaterea referitoare la respectarea statului de drept in tara noastra. Dancila: Va rog sa aveti incredere in Romania si in parcursul european al acestei tari - VIDEO

Zi de foc in Parlamentul European. Viorica Dancila a participat, miercuri, in Parlamentul European, la o dezbatere privind respectarea statului de drept din Romania, intr-o sesiune plenara care a avut loc la.

Alina Mungiu-Pippidi, analiza privind dezbaterea din Parlamentul European: Aceasta manifestatie a fost foarte politica/ Noi nu trebuia sa ajungem aici si vom suporta consencintele si dupa PSD si Dragnea (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a facut in direct pentru B1TV o analiza atenta asupra evenimentelor de miercuri cand la Strasbourg in Parlamentul European a avut o dezbatere privind situatia statului de drept.

Alina Mungiu-Pippidi, analiza privind dezbaterea din Parlamentul European: Aceasta manifestatie a fost foarte politica/ Noi nu trebuia sa ajungem aici si vom suporta consecintele si dupa PSD si Dragnea (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a facut in direct pentru B1TV o analiza atenta asupra evenimentelor de miercuri cand la Strasbourg in Parlamentul European a avut o dezbatere privind situatia statului de drept.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )